MΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ: Το 5ο μουσικό άλμπουμ από τους Citizen Jim

MΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ: Το 5ο μουσικό άλμπουμ από τους Citizen Jim

Με μουσικές επιρροές από jazz & Hard Rock, αλλά και Ambience & Hip –Hop κυκλοφορούν το 5ο σε σειρά άλμπουμ

citizenJim
Λυρικός πειραματισμός, εμποτισμένος με χιούμορ, παίρνοντας στα σοβαρά τα παράλογα αυτής της πόλης, οι citizen jim, δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα με στίχους που ζωγραφίζουν εικόνες καθημερινής αθηναϊκής τρέλας, ντυμένους με μοναδικούς rock ήχους.

Η MΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ ξεδιπλώνει το αφήγημα της κοινωνίας μέσα από μια ιδιαίτερη ματιά και με μουσικές επιρροές από jazz μέχρι Hard Rock, αλλά και Ambience & Hip -Hop

Η μπάντα που τάραξε τα νερά της ανεξάρτητης / underground σκηνή της Αθήνας με την πρώτη τους εμφάνιση το 2018, με σταθερή παρουσία εξακολουθεί να δημιουργεί και να καινοτομεί, αφήνοντας μια νότα έκπληξης σε κάθε της εμφάνιση.

Οι Citizen Jim λατρεύουν να ακροβατούν με αξιοζήλευτη ελευθερία, στον πειραματισμό που εκφράζεται μέσω των ”Ζαππικών” τους επιρροών δημιουργώντας πρωτότυπους συνδυασμούς!

Δεν είναι εύκολο ούτε στους ίδιους να εξηγήσουν με ευστοχία το μουσικό τους ύφος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν έντονες επιρροές από Rock, Funk, Electronica & Hip – Hop, συνθέτοντας ένα μοναδικό στυλ!

Προηγούμενες κυκλοφορίες της μπάντας αποτελούν το «Trashotomy» (2018), όπου συναντάμε ένα μείγμα ηχοχρωμάτων της Rock, Funk και Rap και το «Ξώφαλτσες Πινελιές Ανώμαλης Πλοκής» (2019), που παντρεύει τον έντονο πειραματισμό την ροκ και την ηλεκτρονική μουσική με το λαϊκό και τη reggae. Tον Δεκέμβρη (2020) κυκλοφορήσαν το δεύτερό τους βίντεοκλιπ, «Χριστουγεννιάτικο Σιρόπι», με απόλυτα χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα, που αξίζει κανείς να δει, ενώ το άλμπουμ «Νόμος της Ζούγκλας» το 2021ξεχώρισε με τα κομμάτια «Μαγική Συνταγή» και «Λούτρινα Κορμιά». Η Κρυπτομνησία ήταν το 4Ο στη σειρά άλμπουμ τον Δεκέμβρη του 2022 , και επειδή η έμπνευση δε κρύβεται, μόλις 6 μήνες μετά έρχεται το ολοκαίνουργιο αυτό άλμπουμ!

Κλείσιμο
Ακούστε τα κομμάτια του που θα σας κάνουν να ταρακουνηθείτε, όπως και εμείς. Το όνομα citizen jim συγκρατείστε το γιατί θα το βλέπετε να «πρωτάρει» (να ανεβαίνει στα charts) για πολλά χρόνια ακόμη σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού!


Γύρω γύρω όλοι

Γύρω Γύρω Όλοι - Citizen Jim



Βιβλίο ανοιχτό

Βιβλίο Ανοιχτό - Citizen Jim


Μάθετε περισσότερα για το group

Spotify:
https://open.spotify.com/album/3dEvIYhfZah5SYbWcl8uI6?si=jmtYes9NSXWPs4K89Dm5eA

Youtube:
https://www.youtube.com/@citizenjim8727

Instagram:
https://www.instagram.com/citizen__jim/?hl=el

Facebook:
https://www.facebook.com/cityzenjim/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης