Νατάσσα Μποφίλιου: Δύο συναυλίες στο σκοτάδι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Νατάσσα Μποφίλιου: Δύο συναυλίες στο σκοτάδι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Για την ενίσχυση του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια» - Δευτέρα 7 & Τρίτη 8 Νοεμβρίου

natassa-mpofiliou-gynaikoktonies
Δύο συναυλίες στο σκοτάδι με τη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ερμηνεία της αναλαμβάνει την ευθύνη να ταξιδέψει το κοινό σε ένα πεδίο μαγικό, πέρα από τον κόσμο της όρασης. Στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο Αντώνης Παλαμάρης. Την ηχοληψία θα κάνει ο Γιάννης Παξεβάνης. 

Η εταιρεία «Σπουδαία events» αναλαμβάνει να διοργανώσει πολιτιστικές δράσεις που έχουν σκοπό τη χρηματοδότηση φορέων και οργανισμών, οι οποίοι συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Η πρώτη συναυλία στο σκοτάδι είχε υλοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 20 ευρώ (γενική είσοδος) και 15 ευρώ (μαθητικό, φοιτητικό, ΑΜεΑ) από την ιστοσελίδα https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-me-tin-natassa-bofiliou/.

Τις συναυλίες διοργανώνει η εταιρεία «Σπουδαία events» με στόχο την ενίσχυση του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια», που υλοποιεί δράσεις για τη συμπερίληψη των Ατόμων με Αναπηρία.
Mpofiliou_synaulia_sto_skotadi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης