Eurovision 2022: Εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί η Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί η Αμάντα Γεωργιάδη

Κόντρα στη βροχή η εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε ευδιάθετη  και εκθαμβωτική μέσα στην φούξια τουαλέτα της  - Δείτε φωτογραφίες

amanda1
Η Αμάντα Γεωργιάδη, εδώ και μία εβδομάδα, βρίσκεται στο Τορίνο της Ιταλίας, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εμφάνιση της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, την Τρίτη 10 Μαΐου .

Το απόγευμα της Κυριακής, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό θεσμό, άφησε για λίγο τις πρόβες και περπάτησε στο καθιερωμένο Τιρκουάζ Χαλί. Η επίσημη εκδήλωση, η οποία συμβολίζει την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της Eurovision, πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί ευδιάθετη. Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα.




«Σε αγαπώ γιαγιά!» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια με τη βροχή να μην πτοεί την λαμπερή εμφάνιση της στο πρώτο επίσημο πάρτυ της 66ης Eurovision.

Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν από πού αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της, με την ίδια να απαντά πως εμπνέεται από την καθημερινότητα, από τη ζωή της ίδιας και των φίλων της, αλλά και από τον έρωτα.

Δείτε φωτογραφίες:



Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Παρέλαση στη Μόσχα, ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό, Χάρκοβο, Λουχάνσκ - Aνησυχία στην Ευρώπη

Βίντεο: Δείτε τη στιγμή που ουκρανικά drone χτυπούν ρωσικό ελικόπτερο στο Φιδονήσι

Προπαγανδιστικό μήνυμα Πούτιν για την Ουκρανία: «Όπως το 1945, η νίκη θα είναι δική μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης