Κυκλοφορούν τα τραγούδια της εντυπωσιακής συναυλίας «Panik Concert by Xiaomi - 10 Υears Celebration»

Κυκλοφορούν τα τραγούδια της εντυπωσιακής συναυλίας «Panik Concert by Xiaomi - 10 Υears Celebration»

Τριάντα αγαπημένοι καλλιτέχνες, εξήντα μουσικοί, μεγάλες επιτυχίες σε ενορχηστρώσεις - έκπληξη

panikrecords
Το «Panik Concert by Xiaomi - 10 Υears Celebration», η επική, λαμπερή και all star συναυλία, με την οποία η Panik Records γιόρτασε τα 10 της χρόνια, κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής!

Το tracklist περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες από τα δέκα χρόνια της Panik, τις οποίες ερμηνεύουν τριάντα αγαπημένοι καλλιτέχνες, με τη συνοδεία εξήντα μουσικών της συμφωνικής ορχήστρας «The Foux Orkestar», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου.

Το «Panik Concert by Xiaomi - 10 Υears Celebration» διεξήχθη την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και αποτέλεσε ένα μεγάλο μουσικό και κοσμικό γεγονός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Τα backstage παρουσίασαν ο Αντώνης Δημητριάδης και η Konnie Metaxa, ενώ στο red carpet υποδέχθηκε τους καλεσμένους ο Νίκος Γιαννουλίδης.

Ολόκληρη η εντυπωσιακή συναυλία είναι διαθέσιμη και σε video, στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Δείτε ολόκληρη τη συναυλία:

Panik Concert by Xiaomi - 10 Years Celebration - Full Show


About Xiaomi
Κλείσιμο
H Xiaomi Corporation ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010, εφαρμόζοντας το όραμα «γίνε φίλος με τον καταναλωτή και γίνε η πιο cool εταιρεία στην καρδιά των χρηστών». H Xiaomi συνεχώς κυνηγά καινοτομίες, εμπειρία χρήστη υψηλής ποιότητας και λειτουργική αποδοτικότητα. Η εταιρεία κατασκευάζει ασταμάτητα εκπληκτικά προϊόντα σε ειλικρινείς τιμές ώστε να μπορεί ο καθένας στον πλανήτη να απολαύσει μία καλύτερη ζωή μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας. Η Xiaomi είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες smartphone παγκοσμίως, ενώ έχει εδραιωθεί και στο κλάδο του ΑΙοΤ (ΑΙ+ΙοΤ), με 374.5 εκατομμύρια έξυπνες συσκευές* συνδεδεμένες στη πλατφόρμα της. Τα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές του κόσμου. Τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία εντάχθηκε στη λίστα Fortune Global 500 για τρίτη φορά, στη 388ή θέση, ανεβαίνοντας 86 θέσεις από το 2020. Η Xiaomi στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2016, προσφέροντας μία πλήρη γκάμα smartphones και έξυπνων συσκευών στο ελληνικό κοινό. Η διανομή των προϊόντων Xiaomi στην Ελλάδα πραγματοποιείται από την Info Quest Technologies.
*(πλην έξυπνων κινητών και φορητών υπολογιστών, μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2021)

Ειδήσεις σήμερα:

Φόβος στο Mπάκιγχαμ για τις μετακινήσεις των πιο έμπιστων φρουρών της βασιλικής οικογένειας

«Nτροπή της»: Το ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη κατά της Ηλιάδη

Πέθανε από κορωνοϊό αξιωματικός εν ενεργεία της Πολεμικής Αεροπορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης