«La Casa de Papel»: Πάνω από 4 εκατ. είδαν το τρέιλερ στο instagram - Αντίστροφη μέτρηση... για την τέλεια ληστεία

«La Casa de Papel»: Πάνω από 4 εκατ. είδαν το τρέιλερ στο instagram - Αντίστροφη μέτρηση... για την τέλεια ληστεία

Βίντεο από το «La Casa de Papel»: Ποιος δεν είδε το trailer της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς; - Στις 3 Απριλίου η πρεμιέρα - Το «La Casa De Papel», δημιουργία του Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τo 2017 - Πώς έφτασε στα χέρια του Netflix

la_casa_de_papel
«La Casa de Papel»: To νέο τρέιλερ του «La Casa de Papel» μόλις κυκλοφόρησε και οι φανς της σειράς μετρούν ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου.

Στα νέα πλάνα της δημοφιλούς σειράς του Netflix βλέπουμε όλους τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και από τα πρώτα δευτερόλεπτα καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχήν. 

Οι ήρωες βρίσκονται για άλλη μια φορά... παγιδευμένοι και όλα μπορούν να πάνε στραβά. 


Δείτε το τρέιλερ που πάει «σφαίρα»
Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 4 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
 

«Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν. Θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Για τη Nairobi. Για τη Lisboa. Για την αλήθεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Professor στο μήνυμα που μας στέλνει μέσω του νέου teaser βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media της σειράς.

Το La Casa De Papel Season 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Netflix με ελληνικούς υπότιλους.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Κλείσιμο
Κάτι το ισπανικό ταμπεραμέντο που…μπλέχτηκε με την χολιγουντιανή ιδέα της ληστείας και ομηρίας του «συστημικού» ισπανικού νομισματοκοπείου, κάτι το επαναστατικό του θέματος που ήρθε και έδεσε με την θριαμβευτική απόδοση του «Bella Ciao», και η σειρά απογειώθηκε.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τo 2017. To Netflix έδειξε τα αντανακλαστικά του και λίγο καιρό αργότερα απέκτησε τα δικαιώματά της δημοφιλούς σειράς.

Η υπόθεση παρακολουθεί την ιστορία οκτώ ληστών που κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για έντεκα μέρες, ώστε να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι ληστές φορούν κόκκινες στολές και μάσκες με το πρόσωπο του Σαλβαντόρ Νταλί και φέρουν τα ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα: Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ναϊρόμπι, Όσλο, Ντένβερ και Ρίο.   

Η αγωνία κορυφώνεται γιατί όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο, με το οποίο έγινε η ανακοίνωση, εμφανίζεται η Ναϊρόμπι! Ας αρχίσει το χάος λοιπόν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⁣ Let the chaos begin.⁣ Que comece o caos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel) στις



Διαβάστε επίσης: 

La Casa de Papel: Έγινε ταινία πορνό και… σαρώνει!


Φωτογραφίες: Οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel πριν και μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης