Διαγωνισμός «Το Αυτό ΙΙ»: Κερδίστε δώρα

Διαγωνισμός «Το Αυτό ΙΙ»: Κερδίστε δώρα

Μια από τις εμβληματικότερες ιστορίες του Stephen King από τις 5 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

It-Chapter-II-01
Εικοσιεπτά χρόνια μετά από την ήττα του Πένυγουάϊζ από τη λέσχη των Χαμένων (Loosers’ club), ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΙ επιστρέφει για να σπείρει και πάλι τον τρόμο στην πόλη του Ντέρι. Αυτό το Φθινόπωρο, μια από τις εμβληματικότερες ιστορίες του Stephen King, που κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την κλασική αφήγηση του θρίλερ και να στοιχειώσει τα όνειρα χιλιάδων αναγνωστών, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Το πολυαναμενόμενο σίκουελ έρχεται στις 5 Σεπτεμβρίου από την Tanweer με ένα καστ πολλών αστέρων, βασισμένο πάντα στο ομότιτλο βιβλίο του Stephen King. Το δεύτερο μέρος της ταινίας, που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, σημειώνοντας εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 700 εκατομμύρια δολάρια και ήταν η ταινία τρόμου με τις καλύτερες επιδόσεις στα χρονικά, αναφέρεται στην επανένωση της παρέας πίσω στην πόλη του Ντέρι, ως ενήλικες πλέον καθώς τρεις δεκαετίες σχεδόν μετά, το κακό επιστρέφει.

...μέχρι τότε διάβασε το βιβλίο!

Το protothema.gr και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος διαθέτουν 2 διπλές προσκλήσεις για τυχερούς αναγνώστες και 1 σετ βιβλίου (Το Αυτό 1 & Το Αυτό 2) για έναν ακόμα νικητή.

H πρεμιέρα θα γίνει την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου (ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 20:30) στα Village Cinemas @TheMall, αίθουσα Sphera.

Το σετ βιβλίων, ο νικητής θα το λάβει από το βιβλιοπωλείο, Ακαδημίας 42 και Σίνα (εάν είναι από επαρχία, θα γίνει αποστολή)




ΤΟ ΑΥΤΟ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 (IT: CHAPTER 2) - NEW OFFICIAL TRAILER (GREEK SUBS)


Ο Στίβεν Κινγκ είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς της εποχής μας. Έχει γράψει πάνω από 50 μυθιστορήματα, 200 διηγήματα και δοκίμια, με πωλήσεις άνω των 350.000.000 αντιτύπων.  Στα έργα του, πολλά από τα οποία έγιναν ταινίες ή σειρές, συγκαταλέγονται τα Σάλεμς Λοτ, Το Αυτό, Το Κοράκι, το έπος του Μαύρου Πύργου, Η Λάμψη, Το Πράσινο Μίλι, Μίζερι, Καρδιές στην Ατλαντίδα, The Outsider (Ο ξένος), Εξύψωση, Ωραίες κοιμωμένες (που έγραψε μαζί με τον γιο του Όουεν Κινγκ). Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Bram Stoker και Locus, από τη Βρετανική, Αμερικανική και Διεθνή Ένωση Συγγραφέων Τρόμου, με το Μετάλλιο Διακεκριμένης Συνεισφοράς στα Αμερικανικά Γράμματα και με το Εθνικό Μετάλλιο των Τεχνών των ΗΠΑ, ενώ τo 2016 τιμήθηκε από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για το Σύνολο του Έργου του. Το 2018 του απονεμήθηκε το σπουδαίο λογοτεχνικό βραβείο PEN.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης