Rocketman: «Πετσοκομμένη» θα προβληθεί στη Ρωσία η ταινία για τον Έλτον Τζον - Ποιες σκηνές κόπηκαν

Rocketman: «Πετσοκομμένη» θα προβληθεί στη Ρωσία η ταινία για τον Έλτον Τζον - Ποιες σκηνές κόπηκαν

Εκπρόσωπος της εταιρείας διανομής εξήγησε ότι  «στην ταινία έγιναν αλλαγές για να ανταποκρίνεται στη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας»

elton
Η ταινία Rocketman, που έχει ως θέμα την ζωή του διάσημου βρετανού τραγουδιστή και συνθέτη Έλτον Τζον, υπέστη κάποιες τροποποιήσεις πριν αρχίζει να παίζεται στους ρωσικούς κινηματογράφους, καθώς το απαιτούσε ο εναρμονισμός της ταινίας με την ρωσική νομοθεσία. Τη δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η εκπρόσωπος της εταιρείας διανομής Central Partnership.

«Πράγματι στην ταινία έγιναν αλλαγές για να ανταποκρίνεται στη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας» δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Όπως έγραψε στην σελίδα του στο Facebook ο Ρώσος κριτικός κινηματογράφου Αντόν Ντόλιν, από την ταινία έκοψαν όλες τις σκηνές που έχουν φιλιά μεταξύ ανδρών και σκηνές ιδιαίτερης εγγύτητας μεταξύ τους, όπως και οι σκηνές που έχουν χρήση ναρκωτικών.

Rocketman (2019) - Official Trailer - Paramount Pictures


«Ψαλιδίστηκαν όλες οι σκηνές με τα φιλιά, με σεξ.. Ο Μίσα Κόζιερφ ισχυρίζεται κακώς αφαίρεσαν τις σκηνές με την χρήση ναρκωτικών (δεν τις παρατήρησα, αλλά τον πιστεύω). Το πιο αποκρουστικό είναι, είναι ότι από την ταινία αφαίρεσαν το τελευταίο επεισόδιο. Στην ταινία στο επεισόδιο αυτό, αναφέρεται στο ότι ο Έλτον Τζον βρήκε τον έρωτα της ζωής του και μαζί μεγαλώνει με τον αγαπημένο του σύντροφο τα παιδιά. Στην ταινία που προβάλλεται, υπάρχει η δραματική στιγμή, που εμφανίζει την μητέρα του να του λέει «είσαι καταδικασμένος στη μοναξιά».

Κλείσιμο
Το ρωσικό υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πάντως ότι δεν έκανε καμία σύσταση για να κοπούν οι επίμαχες σκηνές κι ότι πρόκειται για αποκλειστική απόφαση της εταιρείας διανομής.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Central Partnership, δήλωσε επίσης ότι η ταινία Rocketman θα αρχίσει να παίζεται στους κινηματογράφους στις 6 Ιουνίου.

Να θυμίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στην Κίνα με την ταινία «Bohemiann Rhapsody» για τη ζωή του θρυλικού frontman των Queen Φρέντι Μέρκιουρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης