Killing Eve: Η καλύτερη σειρά του 2018 ήρθε στην Ελλάδα

Killing Eve: Η καλύτερη σειρά του 2018 ήρθε στην Ελλάδα

Ολόκληρος ο πρώτος κύκλος της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα δραματικής σειράς είναι ήδη διαθέσιμος αποκλειστικά στο Vodafone TV - Κάθε Παρασκευή θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα και ένα νέο επεισόδιο από τη 2η σεζόν

KILLING_EVE_BG__1_
Βραβεύτηκε το 2018 ως η καλύτερη σειρά της χρονιάς. Καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών οδήγησαν στην αναμενόμενη υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες και στα Emmy Awards. Το Killing Eve σάρωσε το τηλεοπτικό γίγνεσθαι με τον πρώτο κύκλο των επεισοδίων του και το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο δεύτερος κύκλος που μόλις βγήκε στον αέρα του BBC America.

Για όσους ήδη ξέρουν, ο πρώτος κύκλος ήταν γεμάτος έρωτες, πάθη, εμμονές, κατασκοπία και δολοφονίες. Τελείωσε απροσδόκητα με ένα μαχαίρωμα και μας έκοψε την ανάσα. Για όσους έχουν ερωτηματικά σχετικά με ό,τι λέμε καλό είναι να σπεύσουν στο Vodafone TV -που την προβάλλει σε αποκλειστικότητα- για να απολαύσουν και την πρώτη σεζόν και ένα νέο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, κάθε Δευτέρα του Απριλίου και του Μαΐου, λίγες μόλις ώρες μετά την προβολή του στις ΗΠΑ.

Παραθέτουμε μια λιτή περιγραφή του για τους «newbies»: Μια γυναίκα κατάσκοπος κυνηγάει μια γυναίκα δολοφόνο και στο μεταξύ αποκτούν εμμονή η μία για την άλλη. Αυτό σας αρκεί, τρέξτε και αναζητήστε τη, καθώς ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε ήδη. Θα σας προκαλέσει τον ίδιο εθισμό με αυτόν των πρωταγωνιστριών.

Ακολουθεί spoiler:

Τι μέλλει γενέσθαι στη σχέση της Ιβ με την Βιλανέλ; «Η Ιβ έχει κάνει κάτι που θα την αλλάξει για πάντα. Θα έχει συνέπειες σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της και στη σχέση της με όλους γύρω της» αποκαλύπτει ο νέος σεναριογράφος και παραγωγός Εμεραλντ Φένελ.

Θα συνεχίσει να σκοτώνει τόσο αδίστακτα και χωρίς τον παραμικρό ηθικό δισταγμό; «Δε θέλω να σας χαλάσω την απόλαυση. Θα πω απλά ότι δε θα απογοητευτείτε καθόλου από την Βιλανέλ και τις τακτικές της...» απαντά ο Φένελ.

Κλείσιμο
Για την ώρα παίρνουμε μια γεύση από το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου. Ακολουθεί και το αντίστοιχο του πρώτου για όσους δεν έχουν δει τη σειρά:

KILLING EVE Season 2


To τρέιλερ του πρώτου κύκλου: 

KILLING EVE Season 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης