Ο οδηγός ταινιών του Δημήτρη Δανίκα

Ο οδηγός ταινιών του Δημήτρη Δανίκα

Εξι νέες αφίξεις, καμία όμως δεν ξεπερνάει το όριο της “καλομετριότητας”. Κάτι έχουν, κάτι λείπει. Υπομονή!

dragon_arthro


ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

«Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης» (The Girl in the Spider’ s Web)--Σκ Φέντε Αλβάρεζ, Cast Κλερ Φόι, Σβέριρ Γκούντνασον, Σίλβια Χεκς

Νέο επεισόδιο από τη σουηδική κινηματογραφική σειρά «Millennium» με ηρωίδα την Λίσμπετ Σαλάντερ, το κορίτσι με το τατουάζ—Καλομέτριο!

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ (THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB) - OFFICIAL TRAILER (GREEK SUBS)



«Overlord»--Σκ Τζούλιους Ειβερι, Cast Γιόβαν Αντέπο, Γουάιατ Ράσελ, Πιλού Ασμπεκ, Ματίλντ Ολιβιέ

Οι φανατικοί του Horror Movie θα το λατρέψουν. Οι άλλοι θα το «φτύσουν». Πενταμελής ομάδα Αμερικανών στρατιωτών πέφτει πάνω σε ζόμπι που επί χίλια χρόνια θα υπηρετήσουν τον στρατό του Χίτλερ!—Αποθέωση σπλάτερ

🎥 OVERLORD (2018) | Full Movie Trailer in Full HD | 1080p
Κλείσιμο



«Ληστεία στο μουσείο» (Museo)--Σκ Αλόνσο Ρουιθπαλάθιον, Cast Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Λεονάρντο Ορτίγκρις, Αλφρέντο Κάστρο

Δύο τελειόφοιτοι κτηνιατρικής σχολής, ξαφρίζουν σπάνια εκθέματα από το μουσείο Ανθρωπολογίας της μεξικανικής πρωτεύουσας—Ενδιαφέρον αλλά μπερδεμένο!


ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ( MUSEO) trailer greek subs



«Το μυστικό της Πέτρα» (Petra)--Σκ Χάμε Ροζάλες, Cast Μπάρμπαρα Λένι, Αλεξ Μπρέντεμιλ, Τζόαν Μπότι, Μαρίζα Παρέδες

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Πολύπλοκη οικογενειακή τραγωδία στην Ισπανία, με ένοχο ζάπλουτο, κυνικό γλύπτη που έχει αναγάγει την τέχνη του σε βιομηχανία πάσης φύσεως αντικειμένων—Ετσι κι έτσι!


Το Μυστικό της Πέτρα (2018)


«Μη με αγγίζεις» (Touch me Not)--Σκ Αντίνα Πιντίλε, Cast Λάουρα Μπένσον, Τόμας Λεμαρκίς, Κρίστιαν Μπαγιερλάιν

Κακοφτιαγμένη πενηνταμεγαλοκοπέλα ηδονίζεται απολαμβάνοντας εκ του μακρόθεν, νεαρό παιδαρά να παίζει το πουλί του. Το βίτσιο είναι ανθρώπινο και καθένας δικαιούται να το εξασκεί. Ελα!—Μακριά!



Μη με Αγγίζεις (2018)


«Η κοιλάδα των σκιών» (Skyggenes Dal)--Σκ Γιούνας Μάτσοφ Γκούλμπρατσεν, Cast Ανταμ Εκελι, Κάτρινε Φόγκερλαντ, Ολεβ Νίλσεν

-Περίεργος πιτσιρικάς χώνει τη μύτη του εκεί που δεν πρέπει. Τρία πράγματα αξίζουν σ αυτή τη Νορβηγική παραγωγή. Ο πιτσιρικάς, η μουσική του Πολωνού Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ και η φωτογραφία καθηλωτικών τοπίων—National Geographic!


Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ - Valley of Shadows FULL HD Greek Trailer


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

«Ψυχρός πόλεμος» (Zimma Vojna)--Σκ Πάβελ Παβλικόφσκι, Cast Τζοάνα Κούλιγκ, Τόμας Κοτ—Ασπρόμαυρο διαμάντι με ερωτευμένο ζευγάρι από την Πολωνία μεταξύ 1947 και 1964 η Τζοάνα Κούλιγκ λάμπει—Οπωσδήποτε!

«Bohemian Rapsody»--Σκ Μπράιαν Σίνγκερ, Cast Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλομ Λι, Μπεμ Χάρντι--Πως προέκυψε ο Φαρούκ Μπουλσάρα ως Φρέντι Μέρκιουρι, πως ξενυχτούσε, τραγουδούσε, κοιμόταν και πως ξυπνούσε; Ε και; Μ αφήνει εντελώς αδιάφορο—Τι Queen και κουραφέξαλα!

«Peterloo»--Σκ Μάικ Λι, Cast Ρόρι Κινίαρ, Μάξιν Πικ, Νιλ Μπελ, Φίλιπ Τζάκσον--Αναπαράσταση των τραγικών γεγονότων του 1819 στο Μάντσεστερ, όπου ο αγγλικός στρατός αφήσε στον τόπο δεκάδες εργάτες που διαδήλωναν για καλύτερα μεροκάματα-Εντιμο!

«Suspiria»--Σκ Λούκα Γκουαντάνινο,Cast Τίλντα Σουίντον, Ντακότα Τζόνσον, Κλόε Γκρέις Μόρετζ—Ριμέικ της ομότιτλου B movie του Ντάριο Αρτζέντο, με άφθονο σπλάτερ και άφθονα ξεκοικιλιάσματα γυναικών, σε τελετές σατανιστών στο Βερολίνο του 1977—Σκουπίδια!

«Οι στάχτες μιας αγάπης» (Jiang Hv Er Nv)--Σκ Ζία Ζανγκ Κε, Cast Ζάο Τάο, Λιάο Φαν, Ξου Ζενγκ--Οι διαφορές και οι αλλαγές τόσο στην Κίνα όσο και στην ερωτική σχέση ανάμεσα στην Κιάο και τον Μπιν σε μια εικοσαετία!—Μετριοκαλό

«Η κατηγορούμενη» (Acusada)--Σκ Γκονζάλο Τομπάλ, Cast Λάλι Εσπόζιτο, Λεονάρντο Σμπαράγκλιο, Ινες Εστέβεζ--Μια εικοσάχρονη στο Μπουένος Αιρες κατηγορείται για τον φόνο της πιο κολλητής της φιλενάδας—Ετσι κι έτσι

«Ο καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια» (The Nutckracker and the four Realms)--Σκ Λάσε Χάλστρομ, Τζόε Τζόνστον, Cast Μακένζι Φόι, Κίρα Νάιτλι, Μόργκαν Φρίμαν, Ελεν Μίρεν--Παραμύθι του Ε.Τ.Α Χόφμαν και του 1816 όπου η νεράιδα των ζαχαρωτών παγιδεύει πριγκίπισσα και με στρατιές από θηριώδη στρατιωτάκια ορμάει να καταστρέψει τα βασίλεια—Παιδάκια η ταινία σας!

«Ο τελευταίος παρτιζάνος»--Σκ Ανδρέας Χατζηπατέρας, Cast Μανώλης Γλέζος--Ντοκιμαντέρ με τον Μανώλη Γλέζο, σήμερα 96, ως αντιστασιακό, ευρωβουλευτή, δήμαρχο Απειρανθου και πάει λέγοντας—Αδιάφορο και τηλεοπτικό!

«Ο πρώτος άνθρωπος» (First Man)--Σκ Ντέμιεν Σαζέλ, Cast Ράιαν Γκόσλινγκ, Κκλερ Φόι, Τζέισον Κλαρκ, Κάιλ Τσάντλερ—Συγκίνηση και διακριτικά δάκρυα με την περιπέτεια του Νιλ Αρμστρονγκ, του πρώτου αστροναύτη που περπάτησε στο Φεγγάρι, χωρίς σημαία αλλά με το βραχιολάκι της κόρης του!-Οπωσδήποτε!

«Η νύχτα με τις μάσκες» (Halloween)--Σκ Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Cast Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζούντι Γκριρ, Ουίλ Πάτον, Τζέιμς Τζουντ Κόρτνει--Τώρα ο κατά συρροήν δολοφόνος Μάικλ Μάγιερς είναι ελεύθερος όμως η μάνα του έχει αποφασίσει να τον εκτελέσει για να απαλλάξει την κοινωνία από το απόλυτο κακό!—Χμ έτσι κι έτσι

«Τυφλό σημείο» (Blindspotting)--Σκ Κάρλος Λόπεζ Εστράντα, Cast Ντεβίντ Ντιγκς, Ράφαελ Κάζαλ, Τζανίνα Γκάβανκαρ--Δύο κολλητοί, λευκός ο άλλος αφροαμερικανός, σε διαρκή κατάσταση να πλακωθούν στο ξύλο με οποιονδήποτε αποπειραθεί να τους πειράξει. Ο θυμός πρέπει να εκτονωθεί!—Ασε!

«Loro»--Σκ Πάολο Σορεντίνο, Cast Τόνι Σερβίλο, Ρικάρντο Σκαρμούτσο, Κάζια Σμούτνιακ, Ελενα Σοφία Ρίτσι--Η επιτομή του απόλυτου, εντελώς ρηχού και άδειου Styling. ΟΙ διαφημιστές θα το λατρέψουν. Επί δυόμιση ώρες τα ίδια και τα ίδια. Το μισό με κόκα και μ@@@οθύελλα σα να βλέπεις casting για ριάλιτι σόου Top Model. Σαν πασαρέλα από βιζιτούδες. Και το δεύτερο μισό με Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως καρικατούρα!—Οφθαλμόλουτρο

«Peppermint»--Σκ Πιέρ Μορέλ--Cast Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Ορτίζ, Τζον Γκάλαχερ τζούνιορ, Ανι Ιζόνλε--Μια γυναίκα, χήρα και μητέρα μόνη εναντίον όλων, ιδιαιτέρως της μαφίας, προκειμένου να βρει και να εκδικηθεί τους δολοφόνους του άντρα και του παιδιού της. Το σύστημα χωμένο μέχρι τ αυτιά στη διαπλοκή, εξαγορά και χρήμα!—Καλοφτιαγμένο Action Movie

«Πόθος» (Ga’agua)--Σκ Σάβι Γκαμπίζον, Cast Σάι Αβίβι, Ασι Λέβι, Νέτο Ρίσκιν--Υστερα από είκοσι χρόνια, πρώην εραστής μαθαίνει από παλιά γνωριμία του ότι εκείνη γέννησε και πως δυστυχώς το παιδί είναι νεκρό από ατύχημα. Ετσι αρχίζει να σκαλίζει το παρελθόν με αποτέλεσμα όλα τα άπλυτα να βγουν στη φόρα-Καλούτσικο!

«Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ» (The House that Jack Built)--Σκ Λαρς φον Τρίερ, Cast Ματ Ντίλον, Μπρούνο Γκανζ, Ούμα Θέρμαν--Ισως ό, τι πιο σπουδαίο, μεγαλειώδες, φρικώδες, εμετικό, ολοκληρωμένο και πιο πλήρες έργο του «ημίτρελου» Δανού Λαρς φον Τρίερ. Οπου Αμερικανός αρχιτέκτων τεμαχίζει, ψήνει, πυροβολεί, κανιβαλίζει και σκοτώνει 61 τυχαίους περαστικούς—Είναι αριστούργημα μη το δείτε θα φρικάρετε!

«Colette»--Σκ Γουός Γουέστμορλαντ, Cast Κίρα Νάιτλι, Ντόμινικ Γουέστ, Ελινορ Τόμλινσον—Περιστατικά από την ταραγμένη διαδρομή της Γαλλίδας Κολέτ προς το τέλος του 19ου αιώνα, όπου από νοικοκυρούλα κατάφερε να εκτοξευθεί σε μια θρυλική απελυεθρωμένη και συγγραφική περσόνα—Μόνο για την Νάιτλι

«Κτήνος» (Beast)--Σκ Μάικλ Πιρς, Cast Τζόν Φλιν, Τζέσι Μπάκλει, Τζέραλντιν Τζέιμς--Νεαρή και ταραγμένη θηλυκή ύπαρξη συνάπτει φλογερό ειδύλλιο με αλλόκοτο τύπο. Μπας και ο γκόμενος είναι ψυχωτικός και serial killer; Λες; Πάντως δεν θα το έβλεπα για να μάθω την αλήθεια!—Εχω δει καλύτερες!

«Ενα αστέρι γεννιέται» (A star is Born)--Σκ Μπράντλει Κούπερ, Cast Lady Gaga, Μπράντλει Κούπερ, Σαμ Ελιοτ, Ντέιβ Σάπελ--Top music, top songs, top Brad as Rocker, top Lady Gaga!. Που χάνει; Μα φυσικά στο σενάριο. Το στόρι πασίγνωστο. Εκείνη από σερβιτόρα στο ρετιρέ της δόξας. Εκείνος από διάσημος κιθαρίστας στα υπόγεια της αφάνειας—Τα τραγούδια θα σας πάρουν τα μυαλά!

«Ανυπακοή» (Disobiedience)--Σκ Σεμπάστιαν Λέλιο, Cast Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Αλεσάντρο Νιβόλα—Φλογερό πάθος λεσβιακό ανάμεσα στις δύο Ρέιτσελ, περικυκλωμένες και αιχμάλωτες σκληροπυρηνικής κοινότητας της Λονδρέζικης κοινωνίας—Ετσι κι έτσι

«Ο κύριος και το όπλο» (The Old Man and the Gun)--Σκ Ντέιβιντ Λόουρι, Cast Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σίσι Σπέισεκ, Κέισι Αφλεκ--Η τελευταία ταινία του 82χρονου Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Από αληθινή ιστορία κάποιου Φόρεστ Τάκερ που μέχρι την τελευταία του πνοή δρασκέλιζε το κατώφλι τραπεζών, και με το «καλημέρα» και πάντα με ευγενικούς τρόπους, ως κανονικός, τυπικός τζέντλεμαν ξάφριζε τα ταμεία—Respect!

«Alpha»--Σκ Αλμπερτ Χιούζ, Cast Κόντι Σμιτ-Μακφί, Γιοχάνες Χακούρ, Λεονόρ Βαρελά--Πριν από 20. 000 χρόνια άπειρος και πρωτότοκος γιος του αρχηγού καταλήγει τραυματισμένος και ημιθανής με μοναδική παρέα και φύλακα επιθετικό λύκο. Αγάπη για Οικολογία, Ζωοφιλία, με εντυπωσιακά τοπία και εικόνες φτιαγμένες στο κομπιούτερ—National Geographic

«Περίπτωση συνείδησης» (Bedoune Tarikh, Bedoune Emza)--Σκ Βαχίντ Ζαλιλβάντ, Cast Ναβίντ Μπεχταχανί, Χεντιγιέ Ταχρανί, Αμίρ Αγκχα--Το στόρι ηθικής τάξεως, διλήμματος, ταραγμένης συνείδησης. Από ατύχημα της «κακιάς στιγμής» ευσυνείδητος ιατροδικαστής, πέφτει πάνω στο μικρό αγόρι που έχει πεθάνει από τροφική δηλητήριαση. Μπας και η αιτία είναι το ατύχημα;--Οπωσδήποτε!


«Ο εξαφανισμένος φάκελος» (Fleuve Noir)--Σκ Ερίκ Ζονκά--Cast Βενσάν Κασέλ, Ρομαίν Ντιρίς, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ελοντί Μπουσέζ--Καλοφτιαγμένο γαλλικό Neo-Noir με τσαλακωμένο επιθεωρητή να σκαλίζει υπόθεση «εξαφανισμένου» μικρού αγοριού, τη στιγμή που περιφρονεί το δικό του παιδί—Ατμοσφαιρικό!

«Τι θα πει ο κόσμος» (Hva Vil Folk Si)--Σκ Ιραμ Χακ, Cast Μαρία Μόζνταχ, Αντίλ Χουσείν--Το εξπρές του μεσονυχτίου. Επειδή η μικρή του κόρη «συνελήφθη» ασπάζουσα ξανθομάλλη Νορβηγό, εγκλωβίζεται στην μπούργκα και τον μοουσουλμανικό πρωτογονισμο. Η σκηνοθεσία στεγνή, ωμή—Η μεγάλη ανατριχίλα!

«Ο Johnny English ξαναχτυπάει» (Johnny English Strikes Again)--Σκ Ντέιβιντ Κερ, Cast Ρόουαν Ατκινσον, Εμα Τόμσον, Ολγκα Κουριλένκο, Τζέικ Λέισι, Μπεν Μίλερ—Τρελή αγγλική κωμωδία με αρκετά χαριτωμένα ευρήματα και μ ένα πανύβλακα πράκτορα που καταφέρνει να αποκαλύψει τρελαμένο της τεχνολογίας, ευνοούμενο της Τερέζα Μέι, που σχεδιάζει να βυθίσει τον πλανήτη στο χάος!—Γελωτοθεραπεία!

«Το σπίτι με το ρολόι στον τοίχο» (The House With a Clock in its Walls)--Σκ Ελι Ροθ, Cast Τζακ Μπλακ, Κέιτ Μπλάνσετ, Οουεν Βάκαρο, Λορέντσα Ιζο-- Κάπως φέρνει προς Χάρι Πότερ. Πιτσιρικάς, ορφανός και από τους δύο γονείς του, καταφθάνει σε αρχοντικό θείου του που είναι μάγος. Παρέα με μια μάγισσα που την υποδύεται η ανύπαρκτη καρικατούρα με το όνομα Κέιτ Μπλάνσετ. Από εκεί και πέρα άμπρα κατάμπρα. Dear φέρε μου μαχαίρι και τρύπα μου τ αυτιά—Μακριά!

«Ξενοδοχείο για τέρατα 3: ώρα για διακοπές» (Hotel Transylvania 3)--Σκ Γκέντι Ταρτακόφσκι, Cast (φωνές) Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Μήλιος, Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου--Το τρίτο μέρος της πασίγνωστης σειράς Animation όπου ο Ντρακ (Δράκουλας) ερωτεύεται σφόδρα της καπετάνισσα Ερρικα εν πλω σε κρουαζιέρα προς το τρίγωνο των Βερμούδων!—Καλό!

«Κρίστοφερ και Γουίνι» (Christopher Robin)--Σκ Μαρκ Φόρεστερ, Cast Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Χέιλι Ατγουντ, Μπρόντε Καρμάικλ--Μείγμα Animation με αληθινούς ηθοποιούς και με παρέα από λούτρινα ζωάκια σε μια ιστορία οικογενειακής θαλπωρής με σύνθημα «το τίποτα κάνει καλό στις σχέσεις»--Family Type

«Σ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»--Σκ Γιώργος Πανουσόπουλος, Cast Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Μπάμπης Δασκαλάκης, Φωτεινή Τσακίρη--Η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, παρέα με Γάλλο ευρωβουλευτή καταφθάνουν στο Αρμενάκι της Ικαρίας και έτσι πέφτουν πάνω στην ανταλλακτική οικονομία. Δίνω αβγά παίρνω βενζίνη.—Μπας και το γύρισε ο Βαρουφάκης;

«Venom»--Σκ Ρούμπεν Φλάισερ--Cast Τομ Χάρντι, Μισέλ Ουίλιαμς, Ριζ Αχμέντ, Τζένι Σλέιτ--Από την «Marvel» με ήρωα κατεστραμμένο ρεπόρτερ που έχει μολυνθεί από εξωγήινο, υπερφυσικό παράσιτο—Ασε καλύτερα!

«Hunter Killer»--Σκ Ντόνοβαν Μαρς, Cast Γκάρι Ολντμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ—Εδώ Αμερικανοί του Πενταγώνου σώζουν Πούτιν από επίδοξο Ρώσο δικτάτορα. Αν είναι ποτέ δυνατόν!—Είναι και κακό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης