Mile 22: 5 λόγοι που η κατασκοπεία χτυπάει κόκκινο στη νέα ταινία του Μαρκ Γουόλμπεργκ

Mile 22: 5 λόγοι που η κατασκοπεία χτυπάει κόκκινο στη νέα ταινία του Μαρκ Γουόλμπεργκ

Στο Mile 22, που βγαίνει στις 16 Αυγούστου στους κινηματογράφους, βρισκόμαστε στη νοτιοανατολική Ασία όπου έχει πάρει μετάθεση ο πράκτορας Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και η ομάδα του.

mile22
Η αποστολή τους είναι να εντοπίσουν μια ραδιενεργή σκόνη που χρησιμοποιείται στην κατασκευή βομβών ώστε να εμποδίσουν το επόμενο πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Λι-Νουρ (Ικο Ουβάις) -γνωστός για το πόσο ξύλο έχει ρίξει στα RAID 1 και RAID 2- είναι ένας πράκτορας ειδικών αποστολών που καταφθάνει στην Αμερικανική Πρεσβεία με ένα «δώρο»: πληροφορίες για τα επόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα. Για αντάλλαγμα όμως ζητάει να μεταφερθεί εκτός χώρας γιατί η ζωή του εκεί βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του, αναγκάζει τον Σίλβα και την ομάδα του να ζητήσουν τη βοήθεια της Overwatch άμεσα, μιας ομάδας-φάντασμα που θα τους καθοδηγεί από μακριά εποπτεύοντας τα πάντα. Το αεροπλάνο της τελικής διαφυγής του τους περιμένει 22 μίλια μακριά. Πρέπει πάση θυσία να βρεθούν στο 22ο μίλι πριν οι εχθροί τους αποκλείσουν τον δρόμο.

Το Mile 22 δεν είναι μόνο μια περιπέτεια με ασταμάτητη δράση, όπλα, πολεμικές τέχνες και έξυπνες ατάκες. Είναι μια ταινία της οποίας ο βασικός πυλώνας της υπόθεσης είναι η κατασκοπεία και πώς πραγματικά λειτουργεί. Μια ταινία που βλέπεις με αληθοφανή τρόπο σχεδόν ποια είναι η καρδιά τέτοιων αποστολών, και εν τέλει δεν αποκλείεις την πραγματική ύπαρξη μιας ομάδας όπως η Overwatch.

Πίσω από όλα όσα δεν μπορούν να λυθούν με διπλωματία ή στρατιωτική επέμβαση κρύβεται η Overwatch και ένα ανώτερο επίπεδο κατασκοπείας.

Ας δούμε πέντε λόγους που η Overwatch κάνει άλλους κατασκόπους να φαντάζουν μικροσκοπικοί:

1. Έχουν το χέρι του Θεού
exoun to xeri tou theou
Κλείσιμο


2. Σύμφωνα με την κυβέρνηση τα μέλη της δεν υπάρχουν
simfona me tin kivernisi den iparxoun



3. Καμία κάμερα δεν υπάρχει τυπικά για λόγους ασφαλείας
kamia kamera den iparxei gia logous asfalias



4. Δεν χρειάζεται ενισχύσεις
den xreiazetai enisxiseis



5. Το παρελθόν δεν μένει κρυφό για κανέναν όταν το ψάχνει η Overwatch
to parelthon den menei krifo

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης