Ο Ράιαν Ρέινολντς δεν φόρεσε απλά το κουστούμι του Deadpool

Ο Ράιαν Ρέινολντς δεν φόρεσε απλά το κουστούμι του Deadpool

Πριν δυο χρόνια, το «Deadpool» ήταν από τις καλύτερες εκπλήξεις – και μια από τις καλύτερες ταινίες - της χρονιάς. 

pool1
Ήταν η πρώτη ταινία Περιορισμένης Καταλληλότητας που έσπασε το ρεκόρ ανοίγματος στο box-office το πρώτο Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια η πιο επιτυχημένη ταινία (Περιορισμένης Καταλληλότητας πάντα) που κέρδισε πάνω από 750 εκ. παγκοσμίως. Επίσης, πρόκειται για την πρώτη υπερ-ηρωική ταινία που προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα, ενώ ο Ράιαν Ρέινολντς για Καλύτερη Αντρική Ερμηνεία. Τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα είχε γίνει – με αυθαίρετη βεβαιότητα – αν δεν υπήρχε ο Ρέινολντς. Ο Καναδός σταρ δε φόρεσε απλά το κουστούμι του Deadpool, αλλά με έναν τρόπο είναι ο Deadpool. Εδώ επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά (ο συμπρωταγωνιστής του, Τζος Μπρόλιν, τον περιγράφει ως τον Ντάνιελ Ντέι-Λούις των κωμικών!), και εκτός από πρωταγωνιστής συμμετ )andardαath)σι χρειhese)or documentary to survive as a TV genre)έχει και στο σενάριο και στην παραγωγή. Προωθώντας την ταινία στο εξωτερικό έχει πει διάφορα ωραία, πέρα από όσα καταπληκτικά γράφει στο Twitter – ένα ποτ πουρί εδώ:

«Ο Deadpool δε θα είναι ποτέ ο τύπος που θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο, είναι ένας δυσλειτουργικός ανόητος που απλά θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Είναι ανώριμος, απερίσκεπτος και οι στόχοι του πολύ κοντόφθαλμοι. Θέλει να σώσει ένα παιδί, δε θέλει να σώσει τον πλανήτη. Για μένα, ένας υπερ-ήρωας σημαίνει να θες να είσαι καλύτερος, δεν πιστεύω ότι σημαίνει ότι πρέπει να σώσεις τη Μετρόπολις από μια κακή αυτοκρατορία. Αυτή είναι και η ιδεολογία του Deadpool. Είναι απλά ένας τύπος που προσπαθεί να γίνει λίγο καλύτερος απ’ αυτό που ήταν χθες. Αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά, γιατί έχουμε όλοι τα ελαττώματά μας και είμαστε πολυσύνθετοι». (Birth Movies Death)

«Χρειάζεται μια ολόκληρη ομάδα για να μπορέσω να φορέσω αυτό το πράγμα [τη στολή του Deadpool]. Είμαι τρομοκρατημένος κάθε φορά ότι θα κάνω εμετό μέσα στη μάσκα ή κάτι τέτοιο. Δεν έχει καθόλου χώρο. Μπορώ να γευτώ τα γεννητικά μου όργανα». Graham Norton

«Συγχωρέστε με, αλλά [ήρωάς μου] είναι η μαμά μου. Μπορώ πάντα να στηριχτώ πάνω της πως θα εμφανιστεί την τελευταία στιγμή χωρίς προειδοποίηση, ότι θα κάνει ερωτήσεις ακόμα κι όταν εισπνέει και ότι δε θα ξεχάσει ποτέ τα γενέθλιά μου». (Standard)

«Μπορείς να κάνεις αστεία για τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει τα καλύτερα αστεία για τον Ντόναλντ Τραμπ. Για μένα αυτό δεν έχει καν πλάκα, είναι σαν φρούτα που κρέμονται πολύ χαμηλά, και πιστέψτε με, ο “Deadpool” δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ώριμα φρούτα, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά τρελά πράγματα που συμβαίνουν σε έναν 24ωρο κύκλο ειδήσεων που αν είναι να επενδύσεις σε μια ταινία, την οποία ελπίζεις ότι μπορεί να βλέπει ο κόσμος σε πέντε-δέκα χρόνια, τότε θα θυμούνται αλήθεια το περιστατικό με τη χειραψία με τον Γάλλο πρόεδρο; Δε νομίζω, μου μοιάζει χαζό». (Birth Movies Death)

«Απολαμβάνω το πως ο Deadpool κάπως μισεί τον Ράιαν Ρέινολντς, κι αυτό γίνεται προφανές στο σίκουελ. Τα περισσότερα απ’ όσα περνά ο χαρακτήρας έχουν ούτως ή άλλως να κάνουν με το πώς αντιπαθεί τον εαυτό του. Γελάω με την πάρτη μου με πολύ διεστραμμένο τρόπο στο τέλος της ταινίας. Είναι εξωφρενικό, γελοίο και παράλογο. Είδα την ταινία μαζί με κοινό και στο τέλος είχε ένα τρελό χειροκρότημα, για το οποίο δεν ήξερα ακριβώς πως να νιώσω». (Birth Movies Death)

«Υποφέρω ανέκαθεν από άγχος. [ομολογεί ότι θέλει να κάνει εμετό κάθε φορά πριν εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή]. Και από το ανάλαφρο άγχος του στιλ “έχω αγωνία”, αλλά και από το βαθύ, σκοτεινό άγχος που δεν έχει καθόλου πλάκα». (New York Times)

«[Θα ήθελα να βγω έξω με τον] Όσκαρ Ουάιλντ. Θα καταλήγαμε και οι δυο κομματιασμένοι πιθανότατα, αλλά θα περνούσα όλη τη νύχτα προσπαθώντας να αποστηθίσω κάθε πνευματώδη λέξη που θα σκεφτόταν». 

Κλείσιμο
DEADPOOL 2 - TRAILER (GREEK SUBS)


pool8
pool7
pool6
pool2
pool3
pool4
pool5
pool1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης