Μια εβδομάδα στη ζωή του Ντουέιν Τζόνσον

Μια εβδομάδα στη ζωή του Ντουέιν Τζόνσον

rampage_mesa
Ο αγαπημένος μας Ντούειν Τζόνσον επιστρέφει, μετά το απολαυστικότατο “Jumanji” με μια περιπέτεια τεραστίων διαστάσεων: το «Rampage: Το Απόλυτο Χάος» αποτελεί την τρίτη συνεργασία του Τζόνσον με τον σκηνοθέτη Μπραντ Πέιτον, τρία χρόνια μετά το blockbuster «San Andreas», που έφτασε στο παγκόσμιο boxoffice τα 475 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Ο Λου Ριντ είχε πει κάποτε “Μια εβδομάδα από τη ζωή μου είναι καλύτερη από έναν χρόνο της δικής σας”. Απ’ ό,τι φαίνεται και του Ντουέιν Τζόνσον:


1 Απριλίου 2018

Ο Ντούειν Τζόνσον αποκαλύπτει στην Express ότι υποφέρει από κατάθλιψη εδώ και δεκαετίες, εξαιτίας και της φτωχικής παιδικής του ηλικίας αλλά και της απόπειρας αυτοκτονίας της μητέρας του. «Η μάχη και ο πόνος είναι πραγματικοί. Ήμουν συντετριμμένος και καταθλιπτικός. Έφτασα σε ένα σημείο που δεν ήθελα να κάνω τίποτα ή να πάω πουθενά. Έκλαιγα διαρκώς».

Κλείσιμο
2 Απριλίου 2018

Η ανταπόκριση είναι άμεση και συντριπτική. «Έλαβα τόνους απαντήσεων σ’ αυτό», γράφει ο Τζόνσον στο Twitter. «Σας ευχαριστώ. Όλοι περνάμε από τη λάσπη και η κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις. Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά το κλειδί είναι να μη φοβάστε να εκφραστείτε ανοιχτά. Ειδικά εμείς οι άντρες έχουμε την τάση να τα κρατάμε μέσα μας. Δεν είστε μόνοι».

3 Απριλίου 2018

Σε εμφάνισή του στην Έλεν ντε Τζένερες, κάνει πρόταση γάμου στην Φράνσις Μακ Ντόρμαντ!





4 Απριλίου 2018

Κυκλοφορεί ένα υπέροχο προφίλ του από το Rolling Stone, όπου μιλάει επί παντός επιστητού, ακόμα και για την πιθανότητα να κατέβει για Πρόεδρος της Αμερικής κάποια στιγμή στο μέλλον. Και μιλάει για τη ρήξη του με τον Βιν Ντίζελ στα γυρίσματα του προηγούμενου “Fast & Furious”. «Με τον Βιν κάναμε κάποιες συζητήσεις. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι έχουμε μια ουσιώδη διαφορά στη φιλοσοφία μας σχετικά με το πώς προσεγγίζουμε το σινεμά και τη συνεργασία. Μου πήρε χρόνο, αλλά εκτιμώ αυτή τη διαύγεια. Είτε ξαναδουλέψουμε μαζί είτε όχι». Δεν είναι σίγουρος αν θα επιστρέψει για την ένατη ταινία του franchise, εστιάζει τώρα στο spinoff «Hobbs and Shaw» και εύχεται στον Βιν Ντίζελ «ό,τι καλύτερο».

5 Απριλίου 2018

Κάθεται και απαντά ένα προς ένα τα μηνύματα που δέχεται για την πρεμιέρα του “Rampage”, τη «μεγαλύτερη αμερικάνικη πρεμιέρα της ζωής μου», όπως σημειώνει, «5000 άτομα και βάλε».

6 Απριλίου 2018

Δέχεται το βραβείο Inspiration από το L.A. Family Housing και γράφει:«Με τιμά που κέρδισα το βραβείο, αλλά οι πραγματικοί ήρωες είναι οι οικογένειες που τα καταφέρνουν και κερδίζουν μια καλύτερη ζωή».

7 Απριλίου 2018
Περιμένει να γεννηθεί η κόρη του (τρίτη για εκείνον, δεύτερη με τη σύντροφό του Λόρεν, από στιγμή σε στιγμή).

Αλλά και αυτό:
rock3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης