Ο επόμενος «Ιντιάνα Τζόουνς» μπορεί να είναι γυναίκα!

Ο επόμενος «Ιντιάνα Τζόουνς» μπορεί να είναι γυναίκα!

«Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το όνομα από Jones σε Joan. Και δεν θα ήταν κακό» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Στίβεν Σπίλμπεργκ που θα αναλάβει τη σκηνοθεσία

jones
Με τον «Ιντιάνα Τζόουνς» να ετοιμάζεται να επιστρέψει για άλλη μία περιπέτεια στις κινηματογραφικές αίθουσες, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν διερωτηθεί, αν θα επιστρέψει για μία ή για πολλές ακόμη ταινίες.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, που αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία στην επόμενη ταινία , έχει υποστηρίξει ότι θρυλικός αρχαιολόγος θα παραμείνει στη μεγάλη οθόνη, αλλά δεν είχε αποκαλύψει ποιος θα ενσαρκώσει τον ήρωα.

Μιλώντας στη Sun, ο διάσημος σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν θα μπορούσε μία γυναίκα να πάρει το ρόλο από τον Χάρισον Φορντ. Ο Σπίλμπεργκ έγνεψε καταφατικά και δήλωσε ότι ο χαρακτήρας της ταινίας σίγουρα θα έχει «διαφορετική μορφή»

«Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το όνομα από Jones σε Joan. Και δεν θα ήταν κακό», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Μετά την κυκλοφορία του «Ready Player One», ο Σπίλμπεργκ βλέπει με καλό μάτι την πέμπτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς. Ο Τζορτζ Λούκας, ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία του χαρακτήρα, θα είναι στην παραγωγή

Οι τρεις πρώτες ταινίες της σειράς τη δεκαετία του ’80 έκαναν ευρύτερα γνωστό τον Ιντιάνα Τζόουνς και τις περιπέτειές του, ωστόσο η τέταρτη «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου», μάλλον απογοήτευσε τους φαν του.

Κλείσιμο
Τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2019, ενώ θα κάνει πρεμιέρα το 2020.

Indiana Jones Raiders Of The Lost Ark - Famous Scene
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης