O Joaquin Phoenix θα είναι ο νέος «Τζόκερ»;

O Joaquin Phoenix θα είναι ο νέος «Τζόκερ»;

Η ταινία θα φέρει την υπογραφή του Τοντ Φίλιπς και, σύμφωνα με το Variety, ο σκηνοθέτης  έχει ως πρώτη επιλογή του τον διάσημο ηθοποιό

O Joaquin Phoenix θα είναι ο νέος «Τζόκερ»;
Με τον ρόλο του Τζόκερ «φλερτάρει» ο Joaquin Phoenix (Χόακιν Φίνιξ) καθώς όπως έγινε γνωστό άρχισε τις συζητήσεις με τη Warner Bros. ενόψει του σίκουελ της ταινίας «Suicide Squad», σε παραγωγή του Μάρτιν Σκορτσέσε. 

Η ταινία θα φέρει την υπογραφή του Τοντ Φίλιπς (Hangover) και, σύμφωνα με το Variety, ο σκηνοθέτης  έχει ως πρώτη επιλογή του τον  Phoenix για να ερμηνεύσει τον πιο δημοφιλή «εχθρό» του Μπάτμαν σε μία origin story ταινία. 

Οι δύο τους είχαν συναντηθεί το 2017 και τώρα περιμένουν την έγκριση της εταιρείας παραγωγής. Μέχρι στιγμής η Warner δεν κάνει κάποιο σχόλιο επ΄αυτού. 

Κλείσιμο
Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος της ταινίας, ενώ στα πιθανά ονόματα για τον ρόλο του Τζόκερ ήταν αυτό του Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις με τη Warner, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία. 

Ο  Phoenix είχε δεχθεί παράλληλα πρόταση να υποδυθεί τον Lex Luthor στο «Batman v Superman: Dawn of Justice», την οποία απέρριψε, ενώ ήταν υποψήφιος για να ενσαρκώσει τον «Doctor Strange» των Disney - Marvel, ρόλος που τελικά κατέληξε στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. 

Στην πρώτη ταινία «Sucide Squad» τον αγαπημένο «κακό» ενσάρκωσε ο Τζάρεντ Λέτο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης