Η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο «Δον Ζουάν» και τα... πορνό

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο «Δον Ζουάν» και τα... πορνό

Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη είναι αφόρητα σέξι, δύσκολη και απαιτητική στην ταινία «Don Jon»

«Πρασίνισαν» τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους
Η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο «Δον Ζουάν» και τα... πορνό
Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο -όπως αποφάσισε για δεύτερη φορά το περιοδικό Esquire- αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι το αληθινό είναι καλύτερο και από την πιο «καυτή» διαδικτυακή φαντασίωση.

«Σαράνταέξι ταινίες πορνό είδα πάτερ αυτή την εβδομάδα, ζητώ την άφεση σας», λέει o Jason Gordon-Levitt, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας «Don Jon». Η τιμωρία του: είκοσι προσευχές, τις οποίες απαγγέλλει σηκώνοντας βάρη στο γυμναστήριο. Ο Gordon-Levitt, που έγινε γνωστός στον γυναικείο πληθυσμό από την ρομαντική κομεντί «500 ημέρες με την Σάμερ» αποδεικνύει σε αυτή την ταινία πως μπορεί να σκηνοθετήσει, να γράψει ένα απολαυστικό σενάριο, αλλά και να αναλάβει έναν πιο απαιτητικό ρόλο.



Ο Don Jon, είναι ένας άνδρας στα είκοσι και κάτι, που ζει μόνος αλλά είναι αφιερωμένος στην οικογένεια του και τις ιταλικές του ρίζες,και φυσικά είναι πιστός στην καθολική εκκλησία και... το πορνό και το άφθονο σεξ. Και εκεί που το σεξ αλλά και οι πορνοταινίες είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες για αυτόν, κάτι συμβαίνει και αλλάζει η ζωή του.
Κλείσιμο



Αυτό που συμβαίνει λέγεται Σκάρλετ Γιόχανσον. Η Σκάρλετ είναι το αντικείμενο του πόθου του. Όπως ακριβώς ένας κυνηγός, την «μαρκάρει» σε ένα κλαμπ. Αλλά η ξανθιά καλλονή, εκτός από αφόρητα σέξι, είναι δύσκολη και πάρα μα πάρα πολύ απαιτητική. Ο Δον Ζουάν που «ψωνίζει» κοριτσάκια από το κλαμπ της γειτονιάς του κάθε βράδυ, αυτή τη φορά θα βρει την πόρτα κλειστή και θα χρειαστεί να... ιδρώσει για να μπορέσει να κατακτήσει την Σκάρλετ και να την ρίξει επιτέλους στο κρεβάτι. Βέβαια και η ίδια δεν είναι εντελώς αθώα... ξέρει πως να φέρει έναν άντρα στα άκρα. Κορυφαίο σημείο της ταινίας η σκηνή που ο Don Jon, εκσπερματώνει στο παντελόνι του έξω από την πόρτα της. Και όταν όμως επιτέλους κατακτά το «Έβερεστ» της Σκάρλετ, ο πρωταγωνιστής δεν μπορεί να εγκαταλείψει το πορνό.



Μέχρι να γνωρίσει την μεγαλύτερη του, πρώην χίπισσα, Τζούλιαν Μουρ, που θα τον κάνει να δει πως ο έρωτας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις πορνοταινίες που βλέπει, ο Don Jon θα προσπαθεί να κρύψει τον εθισμό του στις πορνοταινίες από την «απόλυτη» γυναίκα Scarlett Johanson. Αλλά κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την Σκάρλετ...



Το Don Jon, είναι μια ταινία που με έξυπνο, χιουμοριστικό αλλά και ρεαλιστικό τρόπο ακουμπάει ένα καυτό ζήτημα της εποχής. Την εμμονή της νέας γενιάς με την βιομηχανία πορνό, την αποξένωση των νέων από τον ρεαλισμό της σεξουαλικής επαφής και την μοναξιά των ανδρών που ωραιοποιώντας ταινίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα της σεξουαλικής πράξης μένουν πάντα ανικανοποίητοι.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης