Ο Anthem Moss στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο Anthem Moss στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Από ότι φαίνεται η καριέρα του Άνθιμου Ανανιάδη στη Μέκκα του κινηματογράφου του Hollywood πάει από το καλό στο καλύτερο

Ο Anthem Moss στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Οι νέες φωτογραφίες του Anthem Moss από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας αποδεικνύουν πως έξω τουλάχιστον…πάμε καλά!

Από ότι φαίνεται η καριέρα του Άνθιμου Ανανιάδη  στη Μέκκα του κινηματογράφου του Hollywood πάει από το καλό στο καλύτερο καθώς ο νεαρός ηθοποιός αυτήν την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα της τρίτης του ταινίας με τίτλο “Trip to Infinity”.

Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι Έλληνες ηθοποιοί απέχουν από την τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο λόγω έλλειψης budget, ο Έλληνας ηθοποιός καθημερινά καταφέρνει να κερδίζει συνεχώς  πόντους στη βιομηχανία του θεάματος. Μετά τoν πρωταγωνιστικό του ρόλο που ο ίδιος είχε στο video clip του ροκ συγκροτήματος “Korn” για το τραγούδι "Let the Guilt Go", αλλά και την συμμετοχή του στην νέα διαφημιστική καμπάνια της Levis, ο νεαρός ηθοποιός έχει ρίξει όλο του το βάρος στην υποκριτική και στο πως θα μπορεί να παίζει σε  ταινίες. Άλλωστε αυτό είναι και το μόνο που τον ενδιαφέρει.

Κλείσιμο
Δυόμιση χρόνια μετά την "φυγή" του από την Ελλάδα και την εγκατάσταση του στην πόλη των Αγγέλων το Λος Άντζελες, ο Άνθιμος Ανανιαδής βλέπει τους κόπους του να παίρνουν σάρκα και οστά. Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση από τις φωτογραφίες είναι το καλογυμνασμένο του σώμα αλλά και η αλλαγή στο look των μαλλιών του ενώ όπως είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη του  στο Θέμα- People  τίποτα από όλα αυτά που έχει πετύχει ως τώρα δεν ήρθαν χωρίς κόπο και κούραση. “Χρειάζεται χρόνος και σκληρή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να δώσω χρόνο στον εαυτό μου, ώστε να βάλω τις βάσεις για τη συνέχεια.
Τον πρώτο χρόνο έκατσα κι έμαθα τους ανθρώπους, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα του κινηματογράφου και προσπάθησα να εγκλιματιστώ στην αμερικάνικη κουλτούρα. Προς το παρόν θεωρώ πως τα πράγματα ήρθαν εύκολα όσον αφορά στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε. Χρειάστηκε ωστόσο πολύ δουλειά κι αφάνταστο τρέξιμο".































































 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης