«Σαρώνει» στο box office το «Doctor Strange 2»

Η ταινία μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 450 εκατομμύρια δολάρια

doctorstrange
Το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» κατάφερε να συγκεντρώσει 450 εκατομμύρια δολάρια στο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office, κάνοντας την εβδομάδα πρεμιέρας του, πραγματικά εντυπωσιακή.

Ειδικότερα, η ταινία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει στο αμερικάνικο box office 185 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές έχει φτάσει τα 265 εκατομμύρια δολάρια.

Το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα την προηγούμενη Πέμπτη, στις 5 Μαΐου.

Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness | Official Trailer

Ο Sam Raimi σκηνοθετεί από σενάριο του Michael Waldron. Οι Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg και Rachel McAdams αποτελούν το πρωταγωνιστικό καστ, σε ένα φιλμ που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχει ήδη κερδίσει αρκετούς σινεφίλ παγκοσμίως.

«Το Multiverse of Madness θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τίτλος που έχουμε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι είναι μία ταινία τρόμου, αλλά θα είναι μία μεγάλη ταινία του MCU με τρομακτικές σκηνές. Περίπου όπως ήταν το Raiders of the Lost Ark και όταν ήμουν παιδί έπρεπε να κλείσω τα μάτια όταν έλιωναν τα πρόσωπα. Ή το Temple of Doom, το Gremlins και φυσικά το Poltergeist. Αυτές είναι οι ταινίες που δημιούργησαν το PG-13» , είχε αναφέρει στο παρελθόν ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige.

Στην υπόθεση του φιλμ, ο Doctor Strange με τη βοήθεια παλαιών και νέων μυστικιστικών συμμάχων, διασχίζει την εντυπωσιακή και επικίνδυνη εναλλακτική πραγματικότητα του Πολυσύμπαντος, για να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Εκλογές σε 12 μήνες, εθνικός στόχος η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία το καλοκαίρι

Τροχαίο στη Μονεμβασιά: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο» - Συγκλονίζει ο γιος ενός εκ των θυμάτων

Τα ντοκουμέντα της τραγωδίας: Πώς και γιατί κάηκαν 11 ψυχές μέσα στο Euroferry Olympia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης