Shang Chi: Ο... Ασιάτης Black Panther της Marvel σε νέο trailer

Shang Chi: Ο... Ασιάτης Black Panther της Marvel σε νέο trailer

Ο κλασσικός χαρακτήρας "Shang Chi" είναι μάστερ των πολεμικών τεχνών και μοντερνοποιείται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

shang-chi
Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το «Shang Chi and the Legend of the Ten Rings», το υπερηρωικό blockbuster που αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2021. Ακολουθώντας τη «χρυσή συνταγή» του «Black Panther», το στούντιο ετοιμάζει ακόμη ένα φιλμ βασισμένο σε μια εξωτική κουλτούρα, αυτή τη φορά εξερευνώντας τις πολεμικές τέχνες της Άπω Ανατολής.

Marvel Studios’ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings | Official Tease


Σύμφωνα με το σενάριο, ο Shang Chi είναι ένας νεαρός μάστερ του Κουνγκ Φου που ζει μια φυσιολογική ζωή σε μια αμερικάνικη μεγαλούπολη, ώσπου καλείται να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και τον σαρδόνιο πατέρα του. Το πρώτο τρέιλερ έχει ήδη πάνω από 11 εκατομμύρια κλικ, ενώ υπόσχεται καταιγιστική δράση και εντυπωσιακά κλωτσομπουνίδια -δεν δείχνει ωστόσο να απομακρύνεται από την πεπατημένη των ταινιών που φέρουν την υπογραφή της Marvel.

Ο Shang Chi, ή αλλιώς «Άρχων του Κουνγκ Φου» είναι ένας από τους κλασσικότερους cult χαρακτήρες της Μάρβελ, δημιουργημένος το 1973 από τους Jim Starlin και Steve Engelhart. Γεννημένος στην εποχή του Bruce Lee και του Karate Kid, ο Shang Chi ήταν αρχικά ένα παρατραβηγμένο ασιατικό στερεότυπο - και τώρα αναδημιουργείται, ελπίζοντας να αποτελέσει σύμβολο αντιπροσώπευσης για τις αμερικανικές ασιατικές μειονότητες.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Αντικαθίσταται η υπουργός Εμπορίου - Εγκαθιδρύονται δυο νέα υπουργεία

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης