Νάταλι Πόρτμαν: Θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Μέρες Εγκατάλειψης»

Νάταλι Πόρτμαν: Θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Μέρες Εγκατάλειψης»

Πρόκειται για ένα εσωτερικό, χωρίς όρια ταξίδι στο γυναικείο μυαλό κατά τη διάρκεια μίας ψυχικής κρίσης, όπου η Τες έρχεται αντιμέτωπη με τους κανόνες της μητρότητας και της γυναικείας ταυτότητας

natalie_portman
Η Νάταλι Πόρτμαν θα είναι η πρωταγωνίστρια της επερχόμενης κινηματογραφικής παραγωγής της HBO Films «The Days of Abandonment» (Μέρες Εγκατάλειψης). Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Έλενα Φεράντε.

Στην ταινία, η Νάταλι Πόρτμαν θα ενσαρκώσει την Τες, μία γυναίκα η οποία θα εγκαταλείψει τα όνειρα της, προκειμένου να ζήσει μία σταθερή οικογενειακή ζωή. Δεν είχε προβλέψει, όμως, ότι η εγκατάλειψη θα έρθει από τον σύζυγο της. Συνεπώς, ο κόσμος της καταρρέει.


Πρόκειται για ένα εσωτερικό, χωρίς όρια ταξίδι στο γυναικείο μυαλό κατά τη διάρκεια μίας κρίσης. Η πρωταγωνίστρια έρχεται αντιμέτωπη με τους κανόνες της μητρότητας και της γυναικείας ταυτότητας και καλείται να διασχίσει τα πιο σκοτεινά σημεία της ψυχής της.

Η Νάταλι Πόρτμαν εκτός από τον ρόλο της πρωταγωνίστριας, θα αναλάβει και το ρόλο της εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με την Σόφι Μάας, υπό την εταιρεία παραγωγής τους, MountainA. Καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού θα αναλάβει επίσης η Μάγκι Μπετς, η οποία είναι υπεύθυνη για το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας, καθώς και οι Σελίν Ρατρέι και Τρούντι Στάιλερ της Maven Screen Media, ο Λεν Αμάτο της Crash & Salvage, οι Έλενα Φεράντε και Ντομένικο Προκάτσι της Fandango και η Μάρια Ζάκερμαν. Η ταινία θα αποτελέσει συμπαραγωγή με την εταιρεία Medusa Film.

Κλείσιμο
Πέρα από το «The Days of Abandonment» (Μέρες Εγκατάλειψης), ένα ακόμη βιβλίο της Έλενα Φεράντε, με τίτλο «The Lost Daughter» (Η Χαμένη Κόρη) μεταφέρεται στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία της Μάγκι Τζίλενχαλ και με πρωταγωνιστές τους Ντακότα Τζόνσον, Ολίβια Κόλμαν και Πίτερ Σάρσγκαρντ.



Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν

Κορωνοϊός: Το 25% των ασθενών μπαίνει σε Μονάδες - Προβληματισμός για 10 περιφέρειες

Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Λύκεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης