Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Απέκτησε νέα ψηφιακή εφαρμογή

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Απέκτησε νέα ψηφιακή εφαρμογή

Ειδικά σχεδιασμένη για κινητά και τάμπλετ για να παρέχει διαρκή ενημέρωση σχετικά με όλες τις δράσεις της διοργάνωσης

App__Φεστιβαλ_Θεσσαλονικης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης «εξοπλίζεται» για την μετάβασή του στην νέα ψηφιακή εποχή δεδομένου ότι φέτος, για πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του, online, από τις 19 έως τις 28 Μαΐου 2020. Νέο του «όπλο» αποτελεί μια εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για κινητά και τάμπλετ, μέσα από την οποία θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για όλες τις δράσεις της διοργάνωσης.

Η νέα εφαρμογή, η οποία δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ονομάζεται ThessFest, είναι διαθέσιμη δωρεάν σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά και διατίθεται ήδη για συσκευές Android, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για λειτουργικό iOS

Πρόκειται για για διαδικτυακή αποτύπωση της φεστιβαλικής εμπειρίας η οποία παρέχει πλήρη ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα, τους δημιουργούς και τα έργα που θα παρουσιαστούν προβάλλοντας, παράλληλα, στιγμές από το παγκόσμιο σινεμά.

Επιπλέoν, η εφαρμογή περιέχει όλες τις δράσεις του Festival 2.0, για τις ημέρες που Μένουμε Σπίτι. Το κοινό λοιπόν μπορεί να παρακολουθήσει online masterclasses, τις μικρού μήκους ταινίες του πρότζεκτ Χώροι, ταινίες νέων Ελλήνων σκηνοθετών στο Meet the Future αλλά και δράσεις για παιδιά και για νέους ενώ περιλαμβάνει επίσης νέα και για την πλούσια ετήσια δραστηριότητα του πολιτιστικού οργανισμού που περιλαμβάνει προβολές, συζητήσεις, αφιερώματα και εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης που ανήκει στο Φεστιβάλ.

Η τελική έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: στοιχεία για τις ταινίες, το πρόγραμμα προβολών, τις εκδηλώσεις, καθώς και χρηστικές πληροφορίες, νέα και ενημερώσεις.

Website
: www.filmfestival.gr

Ψηφιακό αρχείο: www.myfestival.gr


Ειδήσεις σήμερα: 


Η πανδημία ακολουθεί μοτίβο - Πότε θα τελειώσει στην Ελλάδα; - Οι ημερομηνίες «εξόδου» για όλες τις χώρες


Κυκλοφορούσε ο κορωνοϊός στην Ευρώπη από τις 27 Δεκεμβρίου;

Από σήμερα το τρίτο κύμα πληρωμών των 800 ευρώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης