«Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαράκη»: Δείτε βίντεο αφιερωμένα στον σπουδαίο συγγραφέα

«Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαράκη»: Δείτε βίντεο αφιερωμένα στον σπουδαίο συγγραφέα

Μια πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γέννηση του συγγραφέα

Αντωνης_Σαμαρακης

Mια σειρά από ολιγόλεπτα βίντεο, με τίτλο «Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαράκη», παρουσιάζει από σήμερα έως τις 13 Απριλίου το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων από την γέννηση του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα.

Στα βίντεο αυτό, τα οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο youtube και στα social media του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η σύζυγος του Αντώνη Σαμαράκη, Ελένη αλλά και οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Μπαμπινιώτης, Γιάννης Ξανθούλης, Εύη Κυριακοπούλου, Γιάννης Μπουτέας,  Δημήτρης Κουρεμπανάς και Λίνα Μενδώνη μιλούν για τον συγγραφέα και διαβάζουν αποσπάσματα από έργα του.

 

Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαράκη - Ελένη Σαμαράκη

 

Η σειρά «Μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαράκη» περιλαμβάνει δράσεις και εκδηλώσεις όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με στόχο την προβολή του σημαντικού λογοτεχνικού του έργου εκτός συνόρων. Μάλιστα, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία, εκδηλώσεις στο Λονδίνο, (Hellenic Centre) στις 20 Νοεμβρίου 2019, στο Παρίσι (Maison de la Grèce) στις 19 Δεκεμβρίου 2019, καθώς και στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Εξάλλου, η θεματολογία του Αντώνη Σαμαράκη παραμένει εξαιρετικά επίκαιρη καθώς αναφέρεται στην ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των παιδιών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Εικόνα κατάρρευσης για την Ακτοπλοΐα – Πειραιάς-Σαντορίνη σε…10 ώρες!

Κορωνοϊός - Λαγκάρντ: Θα κάνουμε τα πάντα για να αντιμετωπίσουμε το οικονομικό σοκ

Κορωνοϊός – Μύκονος: Σαρωτικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό κρουσμάτων

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης