«ΤHE Dr.DELLIS DIET- Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης»: Το βιβλίο του παθολόγου - διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή

«ΤHE Dr.DELLIS DIET- Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης»: Το βιβλίο του παθολόγου - διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη

Dr_Dellis
Το βιβλίο του γνωστού Παθολόγου - Διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή, με τίτλο «ΤHE Dr.DELLIS DIET-
Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Πρόκειτα για την λεπτομερή καταγραφή μιας εύκολης, γρήγορης και αποτελεσματικής δίαιτας η οποία απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη και οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατροφή τους.
-
Ο Δημήτρης Δελλής ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με εξειδίκευση στην Παθολογία, στη Διατροφή και στον Διαβήτη τύπου 2 από το 1990. Πρόεδρος της Εταιρείας D GENOMERES Advance Medical Research, που έχει ως τομέα δράσης την έρευνα, τη διάγνωση και τη θεραπεία παραγόντων αγγειακού κινδύνου. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και μέλος της επιτροπής σίτισης και διατροφής των Κολλεγίων Αθηνών - Ψυχικού.

Έχει οργανώσει, σε συνεργασία με δήμους της Αττικής, δεκαπέντε εκπαιδευτικές ημερίδες για την παχυσαρκία και τη διατροφή για την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού και ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας τριάντα ημερίδες σε δήμους και σχολεία σε όλη την Ελλάδα με θέμα την πρόληψη και την εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και την άσκηση. Στο Ιδιωτικό Ιατρείο Παχυσαρκίας, που διατηρεί εδώ και τριάντα χρόνια, έχει παρακολουθήσει περισσότερους από 15.000 ασθενείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης