«ΤHE Dr.DELLIS DIET- Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης»: Το βιβλίο του παθολόγου - διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή

Dr_Dellis

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη

Το βιβλίο του γνωστού Παθολόγου - Διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή, με τίτλο «ΤHE Dr.DELLIS DIET-
Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Πρόκειτα για την λεπτομερή καταγραφή μιας εύκολης, γρήγορης και αποτελεσματικής δίαιτας η οποία απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη και οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατροφή τους.
-
Ο Δημήτρης Δελλής ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με εξειδίκευση στην Παθολογία, στη Διατροφή και στον Διαβήτη τύπου 2 από το 1990. Πρόεδρος της Εταιρείας D GENOMERES Advance Medical Research, που έχει ως τομέα δράσης την έρευνα, τη διάγνωση και τη θεραπεία παραγόντων αγγειακού κινδύνου. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και μέλος της επιτροπής σίτισης και διατροφής των Κολλεγίων Αθηνών - Ψυχικού.

Έχει οργανώσει, σε συνεργασία με δήμους της Αττικής, δεκαπέντε εκπαιδευτικές ημερίδες για την παχυσαρκία και τη διατροφή για την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού και ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας τριάντα ημερίδες σε δήμους και σχολεία σε όλη την Ελλάδα με θέμα την πρόληψη και την εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και την άσκηση. Στο Ιδιωτικό Ιατρείο Παχυσαρκίας, που διατηρεί εδώ και τριάντα χρόνια, έχει παρακολουθήσει περισσότερους από 15.000 ασθενείς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης