Αυτή την Κυριακή το παγκόσμιο μπεστ σέλερ «Σου είπα πως σ’ αγαπώ;» της Estelle Maskame είναι στο ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή το παγκόσμιο μπεστ σέλερ «Σου είπα πως σ’ αγαπώ;» της Estelle Maskame είναι στο ΘΕΜΑ!

Το μπεστ σέλερ γύρω από έναν εφηβικό έρωτα ανάμεσα σε δύο ετεροθαλή αδέλφια. Δύο παιδιά στο έλεος της σαρκικής έλξης και μπροστά στο μεγαλύτερο ταμπού. Δύο ναυαγοί ανάμεσα στο πάθος και την αμαρτία.

book43XRWMA
Όταν άρχισε να γράφει το μυθιστόρημά της η Estelle Maskame ήταν μόλις 13 ετών. Στα 20 της θα ήταν ήδη συγγραφέας ενός παγκόσμιου μπεστ-σέλερ. Η Estelle μεγάλωσε μαζί με την ιστορία της, κυριολεκτικά μαζί με τους ήρωές της, με την 16χρονη Ίντεν Μονρό και τον κατά έναν χρόνο μεγαλύτερό της, Τάιλερ Μπρους. Η διήγηση αρχίζει όταν η Ίντεν δέχεται, τελικά, να περάσει το καλοκαίρι µαζί με τον πατέρα της, στην παραθαλάσσια πόλη της Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια. Προφανώς η Ίντεν είναι παιδί χωρισμένων γονέων. Και σχεδόν εξίσου προφανώς έχει αποξενωθεί από τον πατέρα της. Το «σύμπλεγμα της Ηλέκτρας» (το φροϋδικό οιδιπόδειο σε εκδοχή για θήλυ τέκνο) οδηγεί την Ίντεν να μισήσει τον μπαμπά της, αναποδογυρίζοντας την αγάπη και την εξάρτησή της από αυτόν. Παρόλ' αυτά, η Ίντεν αποφασίζει να αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά άβολη κατάσταση, καθώς ο πατέρας της έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια. Η δεύτερη σύζυγός του έχει τρία παιδιά.

Thema200223 SouEipaPosSagapo 18sec


Το μεγαλύτερο εξ αυτών, ο Τάιλερ, είναι περίπου συνομήλικός της Ίντεν. Παλεύει κι εκείνος με τα φαντάσματά του και φέρεται σαν εξεγερμένος έφηβος, με ροπή στην παραβατικότητα. Ταυτόχρονα, το παρουσιαστικό του είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, κάτι που γρήγορα θα διαλύσει τις αναστολές της Ίντεν. Ανάμεσά τους πλέκεται ένα ειδύλλιο, φλογερό, παράνομο και εξ αρχής καταδικασμένο. Η Maskame παρασύρει τον αναγνώστη σε μια όλο και μεγαλύτερη αγωνία, αλλά και συγκίνηση, για το εάν τα δύο παιδιά θα ζήσουν τον έρωτά τους ή θα υποκύψουν στη μοίρα. Η αλήθεια, πάντως, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από ό,τι περιμένουν, τόσο το πραγματικό κοινό όσο και οι ίδιοι οι φανταστικοί ήρωες του βιβλίου.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το καταπληκτικό μυθιστόρημα «Σου είπα πως σ' αγαπώ;» της Estelle Maskame.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης