«Η Ευχή»: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Μαρίας Καραγιάννη

«Η Ευχή»: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Μαρίας Καραγιάννη

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ρεαλισμού, άλλοτε άγριο κι άλλοτε βαθιά συγκινητικό που θέτει ηθικά διλήμματα, κι εστιάζει στα γονεϊκά πρότυπα, στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη θυσία της υπέρτατης αγάπης

book
Ένα ταξίδι στο φλογερό Μπουένος Άιρες, μία πρωταγωνίστρια γεμάτη πάθος και ένταση και μία «ευχή». Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας του best-seller "Στη Σκιά της Σιωπής" Μαρία Καραγιάννη ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου, συγκλονιστικού αστυνομικού μυθιστορήματος, με τίτλο "Η Ευχή".

Η γλαφυρή της πένα αυτήν τη φορά ταξιδεύει τον αναγνώστη στη φλογερή και ταραχώδη Αργεντινή, μέσα από την περιπετειώδη ζωή της πρωταγωνίστριας, Ισαβέλλα Μορένο, όπως η ίδια την αφηγείται αναδρομικά.

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ρεαλισμού, άλλοτε άγριο κι άλλοτε βαθιά συγκινητικό που θέτει ηθικά διλήμματα, κι εστιάζει στα γονεϊκά πρότυπα, στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη θυσία της υπέρτατης αγάπης.

wish

Η συγγραφέας

H Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην Καλαμάτα. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και πολύ σύντομα πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά. Εξισορροπεί την καθημερινότητά της με την έμπνευση και την ευαισθησία της γραφής. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και με κάθε ευκαιρία στριμώχνει όνειρα και προσδοκίες σε μια μικρή βαλίτσα και ταξιδεύει στις πόλεις του κόσμου.

Κλείσιμο
Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα, Στη σκιά της σιωπής, από τις εκδόσεις Πηγή, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και παγκόσμια αποδοχή καθώς μεταφράστηκε στην αγγλική και κινεζική γλώσσα, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος Το σπίτι των γλάρων, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο mariakaragianniauthor@gmail.com και στο Facebook στη σελίδα Μαρία Καραγιάννη – Συγγραφέας.

received_2342901092650265_resized_20190622_083033646
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ_ΑΘΗΝΑ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης