«Ανάμεσα στα Κανάλια»: Ένα βιβλίο που σε «ταξιδεύει» στη Βενετία

italy12

Πρόκειται για ένα λογοτεχνικό παραμύθι με πλούσια στοιχεία συμβολισμών και μυθοπλασίας που ταξιδεύει τον αναγνώστη μέχρι την αναγεννησιακή πόλη της Βενετίας

Στη Βενετία ταξιδεύουν νοερά οι αναγνώστες του βιβλίου «Ανάμεσα στα Κανάλια» που φέρει την υπογραφή του Στάθη Βλαχάκου, (εκδόσεις «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη»).

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» (Πλάκα) το Σάββατο 8 Ιουνίου.

vivlio0


Το βιβλίο προλόγισαν η υπεύθυνη των εκδόσεων Κατερίνα Καρατζά, η εκπαιδευτικός Γιώτα Παππά, ο μουσικοσυνθέτης παιδικών τραγουδιών Μάνος Βαφειάδης και ο συγγραφέας Στάθος Βλαχάκος.

Πρόκειται για ένα λογοτεχνικό παραμύθι με πλούσια στοιχεία συμβολισμών και μυθοπλασίας που ταξιδεύει τον αναγνώστη μέχρι την αναγεννησιακή πόλη της Βενετίας.

Ένα μωσαϊκό εικαστικών χρωμάτων αλλά και η λογοτεχνική του απόδοση ενισχύουν την εικονοπλαστική και μυθοπλαστική αξία του ομώνυμου βιβλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xrwma_odigos

Η Πόλη του Φωτός δεν έχει μυστικά από τον πιο ολοκληρωμένο και έγκυρο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου. Γνωρίστε μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις του κόσμου με ξεναγό την πιο πρόσφατη έκδοση του National Geographic Traveler.

vivlio01-mesa

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, η συγκλονιστική βιογραφία του Στίβεν Χόκινγκ, μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες όλων των εποχών : «Χόκινγκ, ο Άνθρωπος, η Ιδιοφυία και η Θεωρία των Πάντων» του Joel Levy.

2