Παρουσίαση του βιβλίου «Ευρωφελή και ανθενωτικά»

eurofeli0

Η παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Συριόπουλος, θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 7 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

«Ευρωφελή και ανθενωτικά» είναι ο τίτλος του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιώργου Συριόπουλου, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 7 μ.μ. , στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην Πλάκα.

Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο πρώην υπουργός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Θεόδωρος Ρουσόπουλος, με τη συμμετοχή των: Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, πρώην υπουργού και καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Μαριέττας Γιαννάκου, πρώην  υπουργού, Μαρία Μενδρινού, καθηγήτριας Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ομότιμου καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρώην υπουργού και του συγγραφέα.

Το βιβλίο του Γιώργου Συριόπουλου, ο οποίος εργάζεται ως ανταποκριτής στις Βρυξέλλες, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xrwma_odigos

Η Πόλη του Φωτός δεν έχει μυστικά από τον πιο ολοκληρωμένο και έγκυρο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου. Γνωρίστε μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις του κόσμου με ξεναγό την πιο πρόσφατη έκδοση του National Geographic Traveler.

vivlio01-mesa

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, η συγκλονιστική βιογραφία του Στίβεν Χόκινγκ, μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες όλων των εποχών : «Χόκινγκ, ο Άνθρωπος, η Ιδιοφυία και η Θεωρία των Πάντων» του Joel Levy.

2