Με το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί το μεγαλοφυές μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Η μέθοδος της Ορλεάνης»

Με το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί το μεγαλοφυές μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Η μέθοδος της Ορλεάνης»

Γεμάτο μυστήριο, σκληρό και αφάνταστα τρυφερό ταυτόχρονα, δικαιολογεί τη φήμη του σαν ένα αληθινό διαμάντι της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Ένα βιβλίο που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

book_main01
Στη «Μέθοδο της Ορλεάνης» η Ευγενία Φακίνου ξεναγεί τον αναγνώστη σε έναν μαγικό και αλλόκοτο κόσμο μέσα από την ιστορία της Αρέθας. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που μεγαλώνει χωρίς μητέρα -επειδή ξεψύχησε στη γέννα της.

Tο μεγαλοφυές μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Η μέθοδος της Ορλεάνης»

Αλλά και χωρίς πατέρα, επειδή εκείνος μίσησε την Αρέθα, ακριβώς επειδή έζησε σε βάρος της αγαπημένης του γυναίκας. Από εκεί και πέρα, η Φακίνου πλέκει έναν συγκλονιστικό μύθο, με την κατ' οίκον απομόνωση της Αρέθας αλλά και τη μόνη ελπίδα λύτρωσης που λέγεται Αντρέας -όπως «αντρειωμένος». Αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της από τα παιδικά τους χρόνια, εκείνος την παρακαλάει να αποδράσουν μαζί.

Η Αρέθα δειλιάζει, φοβάται και μαθαίνει να ξεφεύγει από τη μοναξιά με νυχτερινές πτήσεις και ατελείωτες συζητήσεις με πλάσματα της φαντασίας της. O φόβος μπροστά στην ελευθερία και η απώλεια της αγάπης μπορούν να μεταμορφώσουν μια νεαρή γυναίκα σε σκιά του εαυτού της. Aρκεί όμως η αγάπη για να την ελευθερώσει; Η απάντηση βρίσκεται στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Στις οποίες ο αναγνώστης θα φτάσει πριν καλά καλά το καταλάβει.

Μη χάσετε με το Πρώτο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί, το εκπληκτικό μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Η Μέθοδος της Ορλεάνης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης