Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το μπεστ σελερ της Ντόρας Γιαννακοπούλου «Η Πρόβα του νυφικού»

Γράφτηκε με έρωτα και αίμα. Έγινε σήριαλ και έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά best sellers.

Μια καθηλωτική ιστορία αγάπης και προδοσίας, ένα δράμα γεμάτο πάθη, ένταση και δυνατές συγκινήσεις. Ένα μυθιστόρημα ερωτικό και πολιτικό ταυτόχρονα, κυρίως όμως βαθιά ελληνικό.

Πολύ συχνά η ιστορία γράφεται μέσα από την τέχνη του μυθιστορήματος και το υπέροχο «Η πρόβα του νυφικού» της Ντόρας Γιαννακοπούλου αποτελεί υπόδειγμα αυτής της προσέγγισης στη λογοτεχνία. Εκπληκτικά επιτυχημένο, αγαπήθηκε τόσο ως βιβλίο όσο και στη μεταφορά του στην τηλεόραση και το θέατρο.

Σποτ Μυθιστόρημα ''Η πρόβα του νυφικού''

Χωρίς υπερβολή «Η πρόβα του νυφικού» είναι ένα έργο που μιλά κατευθείαν στην ψυχή των Ελλήνων, καθώς περιγράφει την μοίρα των πρωταγωνιστών με φόντο την Κατοχή. Κεντρική ηρωίδα είναι η Αγγελικούλα, ένα κορίτσι που βρίσκεται στο σημείο μετάβασης από την πατρική στη συζυγική εστία. Κάποιος όμως καταγγέλλει ότι ο μέλλων σύζυγός της την απατά -και εκείνη καταρρέει. Παρόλ' αυτά, προχωρά, μέσα στην καχυποψία, στην «πρόβα του νυφικού» της. Τα πρόσωπα που την περιτριγυρίζουν εμπλέκονται στη ζωή της Αγγελικής, συγκρούονται βίαια και ενίοτε συνθλίβονται, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα. Οι κοινωνικές νόρμες, «το τι θα πει ο κόσμος» καταπιέζουν τους ήρωες και ο πόλεμος τους σαρώνει. Όχι όμως όσο τα πάθη τους.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το σπουδαίο βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου «Η πρόβα του νυφικού»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης