Μία μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου

Μία μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου

Η μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων για τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη.

xrwma_ermitaz
Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου» με τα μεγαλύτερα μουσεία : Λούβρο (Παρίσι), Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη), Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ.
Ένα μνημειώδες έργο με ολόκληρη τη μαγεία της παγκόσμιας τέχνης σε μια μοναδική συλλεκτική σειρά πολυτελών τόμων.

Η σειρά συνεχίζεται με το περίφημο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης.

Ένα από τα μεγαλύτερα, παλαιότερα και πιο σημαντικά μουσεία του κόσμου είναι το αρχιτεκτονικό κόσμημα της Αγίας Πετρούπολης, το περίφημο και αχανές Ερμιτάζ. Σε ένα συγκρότημα έξι μεγαλοπρεπέστατων κτιρίων που μαρτυρούν τη χλιδή που απολάμβανε σε αυτά η Μεγάλη Αικατερίνη, φιλοξενείται μια συλλογή που ξεπερνά σε σύνολο τα 3 εκατομμύρια έργα. Παρά τις πολιτικές περιπέτειες, τους παγκόσμιους πολέμους, όλους τους κινδύνους που απείλησαν την ίδια του την ύπαρξη, το μουσείο Ερμιτάζ όχι μόνο επιβίωσε, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσεται. Μέσα στην απεραντοσύνη των αμέτρητων αιθουσών του εκτίθενται εμβληματικά έργα τιτάνων της τέχνης, όπως του Ελ Γκρέκο, των Βελάσκεθ, Ρούμπενς, Ρέμπραντ, Μονέ, Γκόγια, Βαν Γκογκ, Γκογκέν, Πικάσο κ.α. Ο τόμος «Ερμιτάζ» της σειράς «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου» αναπαριστά την μοναδική εμπειρία της περιήγησης σε ένα αληθινό -αν και μυθικό- παλάτι της τέχνης.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου αναζητήστε το Θέμα που κυκλοφορεί μαζί με τον πολυτελή τόμο-αφιέρωμα στο επιβλητικό μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία. Πρόκειται για το τέταρτο βιβλίο της εκπληκτικής σειράς «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου». Θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι τόμοι για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) και τα Μουσεία Βατικανού (Ρώμη). Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα βιβλία για το Λούβρο (Παρίσι), το Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο) και το Ουφίτσι (Φλωρεντία).

Μην χάσετε κανέναν!




12-13
16-17
22-3
38-39
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης