To ΘΕΜΑ κάνει στα παιδιά ένα πολύτιμο δώρο: Τα αγαπημένα παραμύθια του Άντερσεν

To ΘΕΜΑ κάνει στα παιδιά ένα πολύτιμο δώρο: Τα αγαπημένα παραμύθια του Άντερσεν

Τα Αγαπημένα Παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν σε μια σπάνια συλλεκτική έκδοση είναι αυτήν την Κυριακή στο Θέμα!

andersenxromam
«Το άσχημο παπάκι», η «Τοσοδούλα», «Ο μολυβένιος στρατιώτης» «Το αηδόνι» «Η πριγκίπισσα και το ρεβίθι» και η «Η Μικρή Γοργόνα» είναι οι καλύτερες ιστορίες του κορυφαίου παραμυθά. Κι αυτές αποδεικνύουν ότι το χρυσάφι της φαντασίας δεν χάνει τη λάμψη του ποτέ.

Το λατρεύουν τα παιδιά, το προσφέρει το ΘΕΜΑ: Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το υπέροχο βιβλίο «Αγαπημένα Παραμύθια του Άντερσεν» μαζί με την εφημερίδα Πρώτο ΘΕΜΑ.

Thema180805 Adersen 19sec


Πραγματικά διαμάντια της παιδικής λογοτεχνίας είναι τα παραμύθια που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη συλλογή, όπως το «Άσχημο Παπάκι», η «Τοσοδούλα», ο «Μολυβένιος Στρατιώτης» κ.α. Πρόκειται για ιστορίες που έπλασε με την μοναδική του φαντασία, την ευαισθησία και το χάρισμά του ως αφηγητή ο μέγιστος των παραμυθάδων, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Την εικονογράφηση υπογράφει ο σπουδαίος Γενάντι Σπίριν, πλαισιώνοντας ιδανικά με τη δική του τέχνη τα λατρεμένα παραμύθια. Πολλές γενιές μεγάλωσαν με τις ιστορίες του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ιστορίες που συνεχίζουν να διαβάζονται να συγκινούν μικρούς και μεγάλους για περισσότερο από 150 χρόνια, από τότε που κυκλοφόρησαν έως σήμερα. Παραμύθια που δεν έχασαν ποτέ τη δύναμή τους να συναρπάζουν, να διδάσκουν αλλά και να ψυχαγωγούν. Αντιθέτως, η μαγεία των παραμυθιών του Άντερσεν είναι ότι γίνονται όλο και πιο γοητευτικά.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το υπέροχο βιβλίο «Αγαπημένα Παραμύθια του Άντερσεν»



Κλείσιμο
and1
and2
and3
and4
and5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης