Αυτή την Κυριακή «Οι 60 Μύθοι του Αισώπου» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή «Οι 60 Μύθοι του Αισώπου» είναι στο ΘΕΜΑ

Η κορυφαία έκδοση των Μύθων του Αισώπου με την υπογραφή και την υπέροχη εικονογράφηση του βραβευμένου Jerry Pinkney σε έναν πολυτελή τόμο, πηγή διασκέδασης και γνώσης.

mythoi-aiswpou_main01
Αυτή την Κυριακή μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας (αλλά και στον εαυτό σας) το πολυτιμότερο δώρο: Οι Μύθοι του Αισώπου είναι στο ΘΕΜΑ

Εξήντα από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες του Αισώπου περιλαμβάνονται στην καλύτερη έκδοση των περίφημων αρχαιοελληνικών «Μύθων» που έγινε ποτέ. Την επιλογή, επιμέλεια και διασκευή υπογράφει ένας από τους πλέον διάσημους και επιτυχημένους δημιουργούς παιδικών βιβλίων, ο τιμημένος με το βραβείο Caldecott, Αμερικανός Jerry Pinkney. Σε αυτές τις 60 παραβολές συμπυκνώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο πολύτιμη σοφία ζωής και μια αξεπέραστη παιδαγωγική τέχνη που απευθύνεται στον καθέναν, μικρό ή μεγάλο.

Είναι οι εικόνες που ζωγράφιζε νοερά με τις μεγαλοφυείς αλληγορίες του ο Αίσωπος, μια μορφή πραγματικά χαρισματική, το απόλυτο και διαχρονικό πρότυπο του παραμυθά. Η ικανότητα του Αισώπου να επινοεί υπέροχες και ταυτόχρονα διδακτικές ιστορίες συνδυάστηκε με τη βαθιά αγάπη του για τον άνθρωπο -και όχι μόνο για τα παιδιά. Αλλά βέβαια τα παιδιά δεν έχουν πάψει να γοητεύονται και να λατρεύουν τους Μύθους, ακόμη και εάν έχουν περάσει περισσότερα από 2.600 χρόνια από τότε που αυτές οι λιτές, κομψές φανταστικές ιστορίες ακούστηκαν για πρώτη φορά.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και την υπερπολυτελή έκδοση των περίφημων Μύθων του Αισώπου.
Thema180722 Aisopos 19sec

AISWPOS_1
AISWPOS_2
AISWPOS_3
AISWPOS_4
AISWPOS_5
Κλείσιμο

Thema180722 Prosfores 25sec




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης