Tο συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Βουρδούνη “Οι ελαιώνες του Βερολίνου” είναι στο ΘΕΜΑ!

Tο συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Βουρδούνη “Οι ελαιώνες του Βερολίνου” είναι στο ΘΕΜΑ!

Ο πόλεμος, αυτός που διεξάγεται με πραγματικά πυρά, αλλά και οι εσωτερικές μάχες, αυτές που εξολοθρεύουν τη γαλήνη από την ψυχή των ανθρώπων είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του βιβλίου.

Tο συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Βουρδούνη “Οι ελαιώνες του Βερολίνου” είναι στο ΘΕΜΑ!
Τρεις ημέρες αφ' ότου οι Ιταλοί κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελλάδα, τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας Καλλέργη έχουν βρει καταφύγιο από τους βομβαρδισμούς της Κέρκυρας στο υπόγειο της αρχοντικής τους κατοικίας. 

Ο πατέρας είναι γιατρός και αγρυπνά με αυτοθυσία δίπλα στους τραυματίες που καταφθάνουν στο νοσοκομείο του νησιού σωρηδόν.

Ο πόλεμος έχει ήδη διαλύσει τη συνοχή και τα σχέδια της πολυμελούς, επιφανούς οικογένειας μια για πάντα. Τα παιδιά θα χωριστούν, ακολουθώντας το καθένα τη μοίρα του, το τέταρτο από αυτά, όμως, θα κηρύξει τον δικό του πόλεμο -ενάντια στην ίδια του την οικογένεια. Είναι ο γιος που γίνεται προσωποποίηση του μίσους και της μανίας για εκδίκηση, απαιτώντας ηθική αποζημίωση από τους γονείς του, οι οποίοι, στα δικά του μάτια, είναι υπεύθυνοι για το έλλειμμα στοργής, για την αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος του. Ο πέλεκυς της οργής αυτού του παιδιού απειλεί να πέσει βαρύς στους οικείους του, αδιαφορώντας, εάν με τις ενέργειές του θα κόψει τον πιο ιερό και γερό δεσμό από όλους: Τον δεσμό του αίματος.


Κλείσιμο

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Οι ελαιώνες του Βερολίνου» της Ιφιγένειας Βουρδούνη, που θα σας καθηλώσει.


(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης