Ξανά στα… ράφια η Hilary Duff

Ξανά στα… ράφια η Hilary Duff

Όσο για το πρώτο της βιβλίο αποτελεί best seller των New York Times και πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ταινία με πρωταγωνίστρια την ίδια...

Ξανά στα… ράφια η Hilary Duff
Σήμερα, Τρίτη, βγαίνει στα βιβλιοπωλεία το καινούριο βιβλίο της Hilary Duff. Η 24χρονη ηθοποιός αφού μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media με την εγκυμοσύνη της, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να προωθήσει την καινούρια της δουλειά.
 
Εχθές, η μικροσκοπική ξανθιά Hilary παρουσίασε στον γνωστό εκδοτικό οίκο Barnes and Nobles Tribeca στη Νέα Υόρκη το καινούριο της μυθιστόρημα που θα φέρει τον τίτλο «Devoted». Το δεύτερο βιβλίο είναι συνέχεια του πρώτου, του «Elixir», με την ίδια πρωταγωνίστρια, την Clea, να ψάχνει το άλλο της μισό, τον Sage, ο οποίος απήχθη και δε διστάζει να συνωμοτήσει με τους εχθρούς για να καταφέρει να τον βρει, σε αυτή ή και σε μια άλλη ζωή.
Κλείσιμο
 
Το πρώτο της βιβλίο αποτελεί best seller των New York Times και πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ταινία με πρωταγωνίστρια την ίδια. Το δεύτερο της βιβλίο «Devoted» αναμένονταν με μεγάλο ενθουσιασμό και από την ίδια αλλά και από τους φανς της που ξεπερνούν τους 600.000 «ακόλουθους» στο Twitter.
 
Αφότου έφτασε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης ενημέρωσε τους followers της: «είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το δεύτερο βιβλίο μου που κυκλοφορεί στις 11 του μηνός. Μόλις έφτασα στην Νέα Υόρκη για την προώθηση του».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης