Oι «Οικογενειακές διακοπές» είναι το νέο βιβλίο της Ελίζαμπεθ Νομπ

Oι «Οικογενειακές διακοπές» είναι το νέο βιβλίο της Ελίζαμπεθ Νομπ

Το κοινωνικό μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας

oikogeneiakes-diakopes__1_
Το νέο κοινωνικό μυθιστόρημα «Οικογενειακές διακοπές» της Ελίζαμπεθ Νομπ, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας.

Στην υπόθεση, ο Τσάρλι είναι αποφασισμένος να γιορτάσει τα ογδοηκοστά του γενέθλια με την οικογένειά του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι από τότε που έχασε τη σύζυγό του, τον πραγματικό σύνδεσμο της οικογένειας Τσάμπερλεν, οι ζωές των παιδιών του έχουν διαμορφωθεί κατά τέτοιον τρόπο, που ακόμα και μια ολιγοήμερη επανένωση φαντάζει με θαύμα.

Η κόρη του Λόρα είναι χωρισμένη και την ίδια στιγμή ο έφηβος γιος της αντιμετωπίζει μια πολύ σοβαρή κατηγορία. Αλλά και οι γιοι του Τσάρλι δεν βρίσκονται σε καλύτερη θέση: ο Σκοτ παντρεύτηκε πρόσφατα, απέκτησε δύο θετές κόρες και εργάζεται πυρετωδώς στη Νέα Υόρκη όπου πηγαινοέρχεται, ενώ ο Νικ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραγικό χαμό της γυναίκας του. Τώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τα βγάλει πέρα μόνος με τα τρία μικρά παιδιά τους.

Η οικογένεια Τσάμπερλεν καλείται να ανακαλύψει επιτέλους τι είναι αυτό που τους ενώνει όλους… σε δέκα μόνο μέρες. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

Noble-Elizabeth1


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Κλείσιμο
Η Ελίζαμπεθ Νομπλ γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1968 στη Μ. Βρετανία. Σπούδασε αγγλική λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Πριν αποφασίσει να γράψει το πρώτο της μυθιστόρημα, εργάστηκε για πολλά χρόνια στον χώρο των εκδό­σεων. Το Reading Group κυκλοφόρησε τελικά το 2004 και έφτασε στο Νο 1 των ευπώλητων βιβλίων των Sunday Times.

Συνολικά η Ελίζαμπεθ Νομπλ έχει γράψει δέκα μυθιστορήματα. Τα βιβλία της κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο Penguin, έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε πωλήσεις και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα Γράμματα στις κόρες μου (2010) και Οι ζωές απέναντι (2013).

Ζει στην κομητεία του Σάρεϊ στη νοτιοα­νατολική Αγγλία με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 4.832 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 11 θάνατοι, 97 διασωληνωμένοι

30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα, έρχονται 40άρια από την Τετάρτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης