«Τελική Τεθλασμένη» από την ATHENS VOICE Books

«Τελική Τεθλασμένη» από την ATHENS VOICE Books

Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Καμάρα, ένα ανατρεπτικά συγκινητικό βιβλίο για τη ματαίωση, την απώλεια και τη λύτρωση, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ATHENS VOICE Books.

kamaras01
H Τελική τεθλασμένη, το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Καμάρα, είναι ένα βιβλίο για τη ματαίωση, την απώλεια και τη λύτρωση.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1969, ο Κωνσταντίνος Καμάρας κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει ως αντικείμενο τα Μέσα Ενημέρωσης και την ψηφιακή επικοινωνία, αλλά τις νύχτες γράφει.

kam01
Η «Τελική τεθλασμένη» είναι το τέταρτο βιβλίο του, μετά τα αφηγήματα «Οιδίπους σέντερ μπακ» (2003) και «Πάρε το μηδέν...» (2008) και το μυθιστόρημα «Όλη η αλήθεια µε ένα κλικ» (2013). Μέσα από τo ξεχωριστό του κείμενο και την ιδιαίτερη του γραφή, ο Καμάρας αποτυπώνει την ελληνική πραγματικότητα με έντονα στοιχεία ψυχογραφήματος, μετερχόμενος το χιούμορ, τον σαρκασμό, τη μελαγχολία αλλά και την ελπίδα.

Το νέο του μυθιστόρημά, με τίτλο Τελική τεθλασμένη, αφορά μια τραγωδία αλλά και μια νέα αρχή, «γιατί και στο βαθύτερο σκοτάδι υπάρχει φως, γιατί και τη τελευταία στιγμή υπάρχει χρόνος». Κεντρικός ήρωας είναι ένας εβδοµηντάρης αστός παλαιάς κοπής, από τζάκι – σήμερα νεόπτωχος ευγενής που νιώθει ηττημένος από αχρείους «μάγκες» και μέτριους µε κονέ. Θα βρεθεί αναπάντεχα μπροστά σε έναν όλεθρο που θα τον υποχρεώσει να αναθεωρήσει όλη του τη ζωή – και να αναζητήσει, αναπάντεχα, το νέο ξεκίνημα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Πέμπτη 5 Μαίου στις 18:30 στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Πλ. Κολωνακίου) 20. Θα μιλήσουν για τη Τελική Τεθλασμένη οι Παύλος Τσίμας, Σοφία Παπαιωάννου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Ηλίας Γιαννακάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης