Τεχνητή νοημοσύνη για όλους: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μανώλη Ανδριωτάκη

Τεχνητή νοημοσύνη για όλους: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μανώλη Ανδριωτάκη

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο αποτελεί έναν συνοπτικό οδηγό που βοηθάει να αντιληφθούμε τη δυναμική των τεχνολογικών εξελίξεων 

manolis-andriotakis
Το νέο βιβλίο του Μανώλη Ανδριωτάκη με τίτλο «Τεχνητή νοημοσύνη για όλους», κυκλοφόρησε σήμερα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Ο συγγραφέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και δημοσιογραφεί επαγγελματικά από το 2001. Έχει γυρίσει πέντε ντοκιμαντέρ κι έχει δημοσιεύσει ακόμα έντεκα βιβλία.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας συνοπτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη δυναμική των τεχνολογικών εξελίξεων και να αποκτήσετε σφαιρική εικόνα των κύριων ζητημάτων που προκύπτουν από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλο και περισσότερους τομείς της ζωής μας.

Η ανθρωπότητα έχει αυτή τη στιγμή την ευκαιρία να δημιουργήσει, με συνεργάτη τις μηχανές, συνθήκες ευημερίας για όλους. Οι κίνδυνοι ωστόσο είναι υπαρκτοί, γι’ αυτό πρέπει να εμπλακούμε όλοι στη συζήτηση. Το γλωσσάρι αυτό επιχειρεί να εξοπλίσει τον καθένα με τις απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες, για να μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή. Η δημιουργία σκεπτόμενων μηχανών μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο ή ό,τι χειρότερο επινοήσαμε· εμείς αποφασίζουμε.

Σκοπός του βιβλίου είναι να σας δώσει μια καλή ιδέα για όσα συναρπαστικά ακολουθούν και να σας παρακινήσει να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας. Η τεχνολογία, όπως άλλωστε και η τέχνη, μπορεί να είναι ένα όμορφο κι απελευθερωτικό όχημα, μια δύναμη αγάπης για τη ζωή και τους άλλους. Ας την κατανοήσουμε καλύτερα.

Ειδήσεις σήμερα:

Άμπερ Χερντ για Ντεπ: Μου έσκισε το εσώρουχο και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου ψάχνοντας ναρκωτικά

Τροχαίο με σοβαρά τραυματία στην Ηλιούπολη - Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Βουλιαγμένης

Βίντεο από drone δείχνει για πρώτη φορά τις μάχες των Ρώσων μισθοφόρων της Wagner στο Ντονμπάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης