Το παιδικό παραμύθι “Η Ζεμπιλί και το βιολί”

Το παιδικό παραμύθι “Η Ζεμπιλί και το βιολί”

Το παιδικό παραμύθι “Η Ζεμπιλί και το βιολί”, είναι μία μουσική ιστορία της Σορέττας Καψωμένου για την πραγματική φιλία. Η αρμονική σχέση της μικρής βιολίστριας με τους δύο αγαπημένους της φίλους διαταράσσεται.

ωιο
Μία παιδική ευχή αλλάζει τα πάντα. Μία θυσία που υπαγορεύεται από αγάπη, κάνει τη δοκιμασία για τη μικρή Ζεμπιλί πιο εύκολη. Πόση δύναμη μπορεί να κρύβεται μέσα σε μία έντονη σκέψη;

Βιολεττα-Καψωμενου


Πόση ψυχή μπορεί να κρύβεται μέσα στα αντικείμενα που αγαπάμε; Ψυχές και πράγματα συμπλέκονται διαμορφώνοντας ένα εναλλακτικό σενάριο για το πλέγμα της φιλίας.

Η Σορέττα Καψωμένου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και τηλεόρασης κι εργάστηκε σε τηλεοπτικά κανάλια και σε εταιρείες παραγωγής για αρκετά χρόνια. Σκηνοθετούσε κυρίως εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου, λόγου και τέχνης, έχοντας την ευκαιρία να συναναστραφεί με όλο τον καλλιτεχνικό και συγγραφικό κόσμο. Η εμπειρία της αυτή, σε συνδυασμό με την αγάπη της, πρωτίστως για τον μονάκριβο γιο της, αλλά και γενικότερα για τα παιδιά, της άνοιξε ένα παράθυρο στον κόσμο της συγγραφής παιδικών βιβλίων.

Κλείσιμο
Η-Ζεμπιλι-και-το-βιολι-οπισθοφυλλο
Βιολεττα-Καψωμενου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης