«Φάκελος Καταρίνα» από τον Jorn Lier Horst

«Φάκελος Καταρίνα» από τον Jorn Lier Horst

Από τις εκδόσεις Διόπτρα

57b4062686f62ac13297d9095351f4f8
Η Καταρίνα εξαφανίστηκε πριν από 24 χρόνια…

Κάθε χρόνο, στην «επέτειο» της εξαφάνισής της, ο Βίστιν επισκέπτεται τον σύζυγό της, τον άνθρωπο που δεν κατάφερε ποτέ να βοηθήσει.
Διαβάζει και ξαναδιαβάζει τον φάκελο της υπόθεσης με την ελπίδα να βρει την απάντηση που δεν βρήκε τότε. Να λύσει τον γρίφο που δεν έλυσε…

Μέχρι τώρα.

Αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική. Άλλη μία γυναίκα αγνοείται. Το ίδιο και ο σύζυγος της Καταρίνα. Ο Βίστιν θα πρέπει να τον βρει, όμως δεν μπορεί να αγνοήσει το ερώτημα που τριβελίζει το μυαλό του…

Προσπαθεί να σώσει έναν αγαπημένο φίλο ή παίζει ένα θανάσιμο παιχνίδι;

Με φόντο τα παγωμένα φιόρδ και τα σκοτεινά δάση της Νορβηγίας, ο Φάκελος Καταρίνα είναι μια ιστορία με αλλεπάλληλες ανατροπές. Ατμοσφαιρικό, καθηλωτικό και απόλυτα μυστηριώδες, ένα νορβηγικό νουάρ στα καλύτερά του, από έναν συγγραφέα που γνωρίζει άριστα το είδος.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ WALLANDER ΚΑΙ THE GIRL WITH THE DRAGON TATOO.

Κλείσιμο
Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

57b4062686f62ac13297d9095351f4f8


Ποιος είναι ο συγγραφέας

Γεννημένος το 1970 στο Μπάμλε της βόρειας Νορβηγίας, ο Jοrn Lier Horst εργάστηκε ως αστυνομικός στο Λάρβικ από το 1995 και γνωρί­ζει πολύ καλά αυτά για τα οποία μιλά στα βιβλία του. Ξεκίνησε την καριέρα του ως συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων το 2004, με το Nοkkelvitnet (Ο Βασικός Μάρτυρας), το πρώτο της σειράς με τον αστυνομικό επιθεω­ρητή Βίλιαμ Βίστιν. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε 26 χώρες, ενώ το Bunnfall (Κατακάθια) αναδείχθηκε ανάμεσα στα πέντε δημοφιλέστερα βιβλία στη Διαδικτυακή Λέσχη Βιβλίου CrimeFictionLovers. Το 2016, το βιβλίο του Πρωτόγονο Ένστικτο τιμήθηκε με το Petrona Award ως το καλύτερο σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφο­ρούν τα βιβλία του Έγκλημα στα Φιόρδ, Τα Κυνηγόσκυλα, Πρωτόγονο Ένστικτο, Αδιέξοδο και Ο Άνθρωπος της Νύχτας, Aπομεινάρια Θανάτου και η παιδική σειρά Ομάδα Δράσης Κλου.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: «Άλμα» με 1.261 νέα κρούσματα - Τα 652 στην Αττική 

Φιλόλογος 35 ετών κατηγορείται για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της 

«Επιτήρηση Χριστουγέννων» με σαρωτικούς ελέγχους και επιφυλακή φέρνουν τα 1.261 νέα κρούσματα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης