Πρώτη θέση για το Public με το bookfriends.gr στα Digital Communication Awards

Πρώτη θέση για το Public με το bookfriends.gr στα Digital Communication Awards

Το bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στον αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό θεσμό 

public45
Το bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Public, κατέκτησε την πρώτη θέση στα Digital Communication Awards (DCA), στην κατηγορία Website (Corporate, Microsite, Career).

Τα Digital Communication Awards, που φέτος διεξήχθησαν ψηφιακά, επιβραβεύουν από το 2011 πρωτοπόρες εταιρείες και επιτεύγματα που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους, τη στρατηγική, την καινοτομία, την εκτέλεση και υλοποίηση αλλά και για τα αποτελέσματά τους στον ψηφιακό κόσμο.

Η διάκριση ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από έναν αναγνωρισμένο θεσμό στην Ευρώπη, όπως είναι τα DCA, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το bookfriends.gr διαθέτει τα χαρακτηριστικά μίας κορυφαίας ιστοσελίδας: πρωτότυπη ιδέα, ωραίο σχεδιασμό, επιτυχημένη στρατηγική προσέγγιση και έξυπνη πλοήγηση.

Έχοντας κατακτήσει σε χρόνο ρεκόρ το σημαντικό ορόσημο των 45.000 βιβλιοκριτικών και με πάνω από 300.000 επισκέψεις και 160.000 μοναδικούς χρήστες στο πρώτο τρίμηνο της λειτουργίας του, το bookfriends.gr αναγνωρίστηκε ως μία καινοτόμα πρωτοβουλία που θέτει νέα πρότυπα στην ψηφιακή επικοινωνία.

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Website τοποθετεί το bookfriends.gr στα κορυφαία sites της Ευρώπης, επισφραγίζoντας ότι αποτελεί τη #1 πλατφόρμα σε χρηστικότητα και πληροφορία. Με 75 κατηγορίες βιβλίων, πάνω από 300.000 καταχωρημένα βιβλία, 105.000 συγγραφείς και 6.000 εκδότες, το βραβευμένο πλέον bookfriends.gr αποτελεί έναν πρακτικό, εύχρηστο προορισμό όπου οι αναγνώστες ενημερώνονται, ανταλλάσσουν προτάσεις και ιδέες ανάγνωσης, ενώ εκφράζουν την προσωπική τους άποψη σε σχέση με αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε κι εσείς στον κόσμο του bookfriends.gr αφήνοντας την πρώτη σας κριτική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης