Αυτή την Κυριακή το βραβευμένο μυθιστόρημα «Φεγγάρι στον τοίχο» της Cath Crowley είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το βραβευμένο μυθιστόρημα «Φεγγάρι στον τοίχο» της Cath Crowley είναι στο ΘΕΜΑ

Όλη η ένταση, η υπερκινητικότητα και ο άγουρος ερωτισμός της εφηβείας ξετυλίγεται στις σελίδες ενός βιβλίου-καθρέφτη της ζωής μιας παρέας. Κάποιων παιδιών στα όρια του κινδύνου, της παρανομίας, της αγάπης.

book-XRWMA
Δεν είναι σίγουροι ούτε ποιοι είναι ούτε τι θέλουν. Ξέρουν όμως ότι τίποτα από τον κόσμο των μεγάλων δεν τους ικανοποιεί -έστω και εάν με κάθε τρόπο προσπαθούν οι ίδιοι να μεγαλώσουν το ταχύτερο δυνατόν.

Η πολυβραβευμένη Cath Crowley διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να συνεπαίρνει τον αναγνώστη, τόσο με την πλοκή όσο με τον ρεαλισμό των χαρακτήρων που πλάθει. Στο μπεστ-σέλερ της συγγραφέως από την Αυστραλία, «Φεγγάρι στον τοίχο», παρακολουθεί μια παρέα τεσσάρων εφήβων -που όμως δεν φέρονται καθόλου σαν έφηβοι.

Αυτή την Κυριακή το βραβευμένο μυθιστόρημα «Φεγγάρι στον τοίχο» της Cath Crowley είναι στο ΘΕΜΑ



Κεντρική ηρωίδα είναι η Λούσι, η οποία έχει ερωτευτεί ένα μυστηριώδες και φευγαλέο αγόρι. Το όνομά του είναι «Shadow» δηλαδή «Σκιά» και περιφέρεται σαν αερικό, ζωγραφίζοντας ονειρικά γκράφιτι. Η Λούσι παρασύρεται από το δικό της όνειρο, από την επιθυμία της να γνωρίσει το αγόρι-σκιά με το απίστευτο ταλέντο. Τότε εμφανίζεται το τρίτο πρόσωπο, ο Εντ, ένας τύπος που η Λούσι αποφεύγει, ιδιαίτερα μετά από ένα ραντεβού μεταξύ τους που δεν πήγε καθόλου καλά. Ο Εντ λέει ότι ξέρει πού να βρει τον Σάντοου και έτσι αρχίζει μία νυχτερινή αναζήτηση στους δρόμους της πόλης. Η Λούσι έχει τουλάχιστον επτά ώρες πριν το ξημέρωμα, μέχρι να βρει αυτό που θέλει. Και να αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ εκπληκτικό μυθιστόρημα «Φεγγάρι στον τοίχο» της Cath Crowley.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης