Με το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί η συναρπαστική ταινία “Αόρατος Εχθρός” (Eye in the sky)

Με το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί η συναρπαστική ταινία “Αόρατος Εχθρός” (Eye in the sky)

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Έλεν Μίρεν, μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες ηθοποιούς, υποδύεται με συνταρακτικό τρόπο μια υψηλόβαθμη στρατιωτικό. Αποστολή της η αναχαίτιση των καμικάζι τρομοκρατών.

dvd_main01
Πολεμικό θρίλερ με εκπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά και προβολή της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, το φιλμ «Αόρατος Εχθρός» είναι μια υπερπαραγωγή... δωματίου. Αποτυπώνει όλη την ένταση και τα στρατηγικά μυστικά των σημερινών στρατιωτικών αρχηγείων.

Η Έλεν Μίρεν ενσαρκώνει τη συνταγματάρχη Kάθριν Πάουελ, διοικήτριας μιας μυστικής βάσης στο Λονδίνο. Το βασικό της οπλοστάσιο απαρτίζεται από drone και χρησιμοποιώντας αυτά τα ρομποτοποιημένα ιπτάμενα μέσα θα επιχειρήσει να συλλάβει κάποιους θανάσιμα επικίνδυνους τρομοκράτες στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Μια αλλαγή στις διαταγές που φτάνουν στην συνταγματάρχη θα τη φέρει προ ενός πολύ δυσάρεστου και πιεστικού διλήμματος. Έτσι, η δοκιμασία της γίνεται ταυτόχρονα εσωτερική και εξωτερική, καθώς η ηρωίδα καλείται να υπερκεράσει, χάριν του καθήκοντος, τις προσωπικές της αναστολές, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρει το σωστό τρόπο να φέρει εις πέρας την κρίσιμη αποστολή που έχει αναλάβει. Και έως τα τελευταία δευτερόλεπτα του φιλμ, η αγωνία είναι διαρκής σύντροφος του θεατή.

Eye in the Sky Official Trailer #1 (2016) Aaron Paul, Helen Mirren Thriller Movie HD




Αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης