«Η αυλή των θραυσμάτων και της μνήμης» του Γιώργου Γκέλμπεση

PROSKLHSH_GELBESIS

Στη Zivasart Gallery  - Το Σάββατο τα εγκαίνια - Έως τις 14 Ιανουαρίου η διάρκεια της έκθεσης

Ένα ταξίδι στη μνήμη με πλοηγό την τέχνη. Η Zivasart Gallery πρωτοπορεί ξανά και προσκαλεί τους λάτρεις της εικαστικής δημιουργίας στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με το τίτλο: «Η αυλή των θραυσμάτων και της μνήμης» του Γιώργου Αντ. Γκέλμπεση .

Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται απόψε, Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό ως τις 14 Ιανουαρίου.

Στο διάστημα αυτό θα γίνονται ειδικές θεματικές εκδηλώσεις για τη νεώτερη Ελληνική αρχιτεκτονική και τους εκπροσώπους της , τη μελέτη και τη διαχείριση των σωζόμενων μελών αποσπασμάτων και κτιρίων.

Να μεταφέρουν δηλαδή στους επισκέπτες την γνωστή και άγνωστη ιστορία αρχιτεκτονικών έργων που σημάδεψαν την εικόνα της συγχρόνως πόλης και έγιναν σημείο αναφοράς.

Info:

Zivasart Gallery
Παντανασσης 1, Μαρούσι
Ωρες λειτουργίας
Καθημερινα από τις 09:00 εως τις 21:00

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

191014115801_Mina-Papatheodorou-Valyraki

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής, η έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη και της Yumi Hogan με τίτλο Women in the Arts, a dialogue about Nature and Environment.

paint05

Ο Γιάννης Ζαχαράκης και η Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Άκρες του Νότου" στη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου/Βασιλική Αγίου Μάρκου.