Εchoes of us

echoes

Έκθεση Τελειόφοιτων Ζωγράφων & 3D Animator

«Η έκφραση των πιο μύχιων σκέψεων και ονείρων μας,βρίσκει διέξοδο μέσα από τα έργα μας.Έργα, άλλοτε παραστατικά, άλλοτε συμβολικά, ατμοσφαιρικά ή και καθαρά εξπρεσιονιστικά, ενώνονται και παρουσιάζονται σε μια συνομιλία μεταξύ τους, δημιουργώντας τον δικό μας αντίλαλο που επιθυμεί να βρει αποδέκτη και συνομιλητή εσάς».


vellios1


Το VELLIOS SCHOOL OF ART παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την έκθεση “Echoesofus” στην οποία εκθέτουν έργα τους οι τελειόφοιτοι του κλάδου σπουδών Ζωγραφική & Εφαρμογές, με Υπεύθυνους Καθηγητές Ζωγραφικής την Εικαστικό & Ζωγράφο Μαριάννα Κατσουλίδη& τον Ζωγράφο Αχιλλέα Πιστώνη.
Τελειόφοιτοι Σπουδαστές με αλφαβητική σειρά:

Καμμένου Ιφιγένεια
Κονταράτου Αθανασία
Κοντογεώργου Χριστίνα
Λόνγκλι Χριστίνα
Μανωλοπούλου Ελένη
Νικολαΐδου Χρυσαυγή Μαντίρα
Ποταμίτης Ανδρέας
Χατζηνικόλα - Λουκά Ανθούλλα

Την ίδια μέρα παρουσιάζει την Πτυχιακή της εργασία με τίτλο “Reborn” η τελειόφοιτη σπουδάστρια του κλάδου σπουδών 3DAnimation, Ευτυχία Φελίσια Λένα στο videoroom του ισογείου.

Υπεύθυνος καθηγητής 3DArtistAnimator Βαγγέλης Ντεζές
Εγκαίνια:
Πέμπτη 24 Μαΐου 2018
Ώρα:
20.00
Τόπος
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος 177 78
Εκθεσιακοί χώροι
1ος & 2ος όροφος &videoroom ισογείου
Website:
www.mcf.gr
Διάρκεια:
24-31 Μαΐου στις 20.00 – 23.00
Website:
www.velliosschoolofart.gr
Facebook:
www.facebook.com/events/376595016178947
Video:
Echoes of us &Reborn

Σας περιμένουμε!

vellios2

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xroma_mouseio

Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου» με τα μεγαλύτερα μουσεία: Λούβρο (Παρίσι), Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη), Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) είναι από αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ.

5
class_arthro_2

“Μasterclass”. Το θεατρικό έργο του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, βασισμένο στο περίφημο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρντ της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του '70 ( 71/72) ανεβαίνει στο νέο "Μικρό Χορν" (πρώην Αμιράλ) από τις 7 Νοεμβρίου. Στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας θα απολαύσουμε τη Μαρία Ναυπλιώτου σε σκηνοθεσία του Οδυσέα Παπασπηλιόπουλου, ενώ το κείμενο μεταφράστηκε από τον Στρατή Πασχάλη.

unnamed

Η ζωγραφική της, αποτελεί μια διαφορετική ανάγνωση, αυτού του καταναλωτικού τρόπου ζωής, που αναπαράγει ευκαιριακά πρότυπα, ενώ συχνά με περιπαικτική διάθεση ξορκίζει μέσα από τα έργα της, τις αντινομίες και την απουσία του νοήματος, μέσα σε αυτό το εξεζητημένο σκηνικό

dafnis

Στην έκθεση παρουσιάζονται μερικές από τις πιο γνωστές εικονογραφήσεις του, όπως τα Ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη, η «Οδύσεια» του Καζαντζάκη, η Ινδία, καθώς και για τη Λυσιστράτη, το λεύκωμα «Λυρικά», καθώς και τα σχέδια για το βουκολικό μυθιστόρημα «Δάφνης και Χλόη»