50 «καυτά» χρόνια του ημερολογίου της Pirelli σε ένα βιβλίο

50 «καυτά» χρόνια του ημερολογίου της Pirelli σε ένα βιβλίο

Η Pirelli πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ένα βιβλίο με τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες του θρυλικού ημερολογίου

50 «καυτά» χρόνια του ημερολογίου της Pirelli σε ένα βιβλίο
Εδώ και πέντε δεκαετίες, η Pirelli, μία ιταλική εταιρεία ελαστικών που εδρεύει στο Μιλάνο, εκδίδει σέξι ημερολόγια με φωτογραφίες μοντέλων και ηθοποιών, που συχνά απαθανατίζει κάποιος γνωστός φωτογράφος.

Ας είμαστε όμως ειλικρινείς. Κανείς δεν αγοράζει αυτά τα ημερολόγια για να σημειώνει τα ραντεβού του. Επειδή τα κορίτσια της Pirelli δεν είναι τα συνηθισμένα μοντέλα ημερολογίων: από το 1964, έχουν περάσει από τις σελίδες της συγκεκριμένης έκδοσης τα πιο εντυπωσιακά super models, όπως η Alessandra Ambrosio, η Gisele, η Cindy Crawford και η Kate Moss αλλά και οι πιο σέξι καλλιτέχνιδες όπως η Sophia Loren και η J.Lo. 

Για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του ημερολογίου της, η Pirelli πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ένα βιβλίο με τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες του θρυλικού ημερολογίου, που θα περιλαμβάνει έργα των Richard Avedon, Patrick Demarchelier, Nick Knight, Karl Lagerfeld, Inez and Vinoodh και Annie Leibovitz.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης