H Μάρθα Καραγιάννη στο νοσοκομείο: «Δεν έχει κάτι ανησυχητικό» λέει στο protothema.gr η Άννα Φόνσου

H Μάρθα Καραγιάννη στο νοσοκομείο: «Δεν έχει κάτι ανησυχητικό» λέει στο protothema.gr η Άννα Φόνσου

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε υψηλό πυρετό ο οποίος συνοδευόταν από αίσθημα κακουχίας και πόνο

Μαρθα_Καραγιαννη
Ανησυχία επικράτησε πριν λίγες ώρες όταν έγινε γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται, εδώ και λίγες ημέρες, σε ιδιωτική κλινική. Η ανακοίνωση έγινε μέσω Facebook από το στενότερο άτομο του περιβάλλοντος της ηθοποιού, την Ντόρα Ντούμα, με την οποία και συγκατοικούν, χωρίς ωστόσο να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε υψηλό πυρετό, ο οποίος συνοδευόταν από αίσθημα κακουχίας αλλά και έναν πόνο που την ανησύχησε, γι' αυτό και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η ίδια, παρόλα αυτά, εξέφρασε την επιθυμία να μην δοθεί ιδιαίτερη έκταση στο θέμα της υγείας της, γι' αυτό εξάλλου και η κυρία Ντούμα δεν μιλά σε κανέναν, ενώ αποφεύγει να σηκώνει μέχρι και το τηλέφωνο. Νωρίτερα, βέβαια, είχε ευχαριστήσει όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν.
Αννα_Φονσου
Η Άννα Φόνσου έδειξε να είναι ενημερωμένη για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού
Σε επικοινωνία, ωστόσο, που είχαμε με την Άννα Φόνσου, η οποία συνδέεται με στενή φιλία με την Μάρθα Καραγιάννη, μάθαμε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η Μάρθα δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Το πρόβλημά της δεν είναι απειλητικό για τη ζωή της. Μην ανησυχείτε» δήλωσε στο protothema.gr η γνωστή ηθοποιός αρνούμενη να αποκαλύψει περισσσότρες λεπτομέρειες.

Όσον για το αν η ίδια έχει επικοινωνήσει μαζί της τις τελευταίες ημέρες η Άννα Φόνσου απάντησε αρνητικά. Φάνηκε, ωστόσο, να έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης