«Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…»: Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

«Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…»: Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

Η συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είχε προγραμματιστεί πριν τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη. Δυστυχώς η βραδιά θα πραγματοποιηθεί πλέον στη μνήμη του...

Θανος_Μικρουτσικος__1_
Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει «Τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου Μικρούτσικου» νέοι και παλιοί φίλοι του που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, σχεδίαζαν να του στείλουν τις δικές τους ευχές για τον δύσκολο αγώνα του για τη ζωή. Μάλιστα η προπώληση των εισιτηρίων είχε ξεκινήσει μόλις την προηγουμένη του θανάτου του. Τα ειστήρια τελικά εξαντλήθηκαν για τη συναυλία της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου (στις 20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Ερμηνεύουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαριάννα Πολυχρονίδη. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Καλλιτεχνική επιμέλεια Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα. Συμπαραγωγή: Γέφυρα Πολιτισμού 440 – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης