Σεπτέμβριος στη μουσική σκηνή του FAUST!

Σεπτέμβριος στη μουσική σκηνή του FAUST!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το FAUST Bar-Theatre-Arts ανοίγει ξανά τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό  δυναμικά με ζωντανές εμφανίσεις ξεχωριστών καλλιτεχνών, live parties, διακεκριμένους DJs, premium ποτά και ευφάνταστα κοκτέιλς στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

faust_septemvrios_out
Το κοσμοπολίτικο σεπτέτο της Athens Lounge Orchestra επιστρέφει με κέφι στη σκηνή του Faust για να μας ταξιδέψει στις δεκαετίες του 50, του 60 και του 70 με τις χορευτικές mambo, chacha, bossa, shake, latin jazz και κινηματογραφικές easy listening μελωδίες του, δοσμένες με το μπρίο των 6 εξαιρετικών μουσικών και τη μαγευτική φωνή της Μαρίας Βασιλοπούλου, που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την περσινή συμμετοχή της στο The Voice!
Ο πιο αισιόδοξος τρόπος για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 & 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
BLUE BALLS
faust_septemvrios3
Οι Αυτοκράτορες επιτέλους επιστρέφουν.

Μετά από τις διακοπές τους σε άλλα σύμπαντα της επικρατείας τους, αποφάσισαν να επιστρέψουν στον πλανήτη που τους γέννησε, με σκοπό να παρασύρουν και τους Γήινους στο πάρτυ τους.

Επειδή τους άρεσε το κέντρο της Αθήνας, θα κάνουν το Faust «σπίτι» τους και θα ξεκινήσουν μια σειρά εμφανίσεων κάθε Παρασκευή κάνοντας πρεμιέρα στις 20 Σεπτέμβριου. Με ένα πρόγραμμα Rock, Funk, disco, ska διασκευών, με το δικό τους ξεχωριστό, μη αναμενόμενο ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα δύο άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές, γέλιο αλλά και ασταμάτητο χορό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Κλείσιμο
FAUST HOUSE MUSIC


faust_septemvrios
Ο Seou, residenτ DJ του AΦRODISIAK party, επιστρέφει στις 21 Σεπτεμβρίου στο Faust. Ηouse, Funk, Afro, σε ένα μητροπολιτικό soundscape, που ενώνει τη Νέα Υόρκη με την Αθήνα.

Είσοδος ελεύθερη

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
NATURAL RIGHT


faust_septemvrios1
Οι Natural Right ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust για να μας συστήσουν τον ξεχωριστό ήχο τους, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους single με τίτλο “Anna”.
Special guest ο Iosif Vanger

Η μουσική τους είναι ένα μείγμα από ska, punk και blues με στοιχεία από progressive rock. Σήμερα η μπάντα έχει βάση την Αθήνα και το Λονδίνο και αποτελείται από τους Alex Rivers (Φωνητικά, Κιθάρα), Emil Rivers (Πιάνο, Keys), Panagiotis Charalampopoulos (Μπάσο), Fivos Flat (Drums), Giorgos Konstantakis (Σαξόφωνο). Το group υιοθετεί πια το δικό τους ήχο, Reggae Ska Rock.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
FAUST HOUSE MUSIC

faust_septemvrios2
Ο DJ και παραγωγός Nick Mason και ο DJ Sideris S, έρχονται στο Faust και υπόσχονται μία βραδιά με ηλεκτρονικούς ήχους και αφρικάνικα τύμπανα που θα σας συναρπάσει. Η καλύτερη μουσική και τα καλύτερα ποτά του κέντρου στο Faust.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης