Νέο single από την Εύα Σακελλάρη

Νέο single από την Εύα Σακελλάρη

Τραγουδά soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούργιες και παλιές, original τραγούδια καθώς και πρωτότυπες διασκευές από γνωστά τραγούδια, με το δικό της μοναδικό στυλ

IMG_1405aaa__1_
Η ενασχόληση της με την μουσική αρχίζει στα 8 της χρόνια, με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια γίνεται μέλος χορωδίας.

Στην Αθήνα συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική με μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2004, οπότε και ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές, και σε φεστιβάλ, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετά Αθηναϊκά σχήματα και γνωστούς καλλιτέχνες.

Eva Sakellari - Move Over | Official Video Clip


Από τον Δεκέμβριο του 2015 και μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει 4 singles, τα οποία μεταδίδοντα από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς (Pepper 96.6, Real FM, Αθήνα 9.84, Εν Λευκώ, Kosmos, 2ο και 3ο Πρόγραμμα ΕΡΤ κ.α.), αλλά και το MAD TV.

Το πιο πρόσφατο single της είναι το «Move Over», μια soul-jazz διασκευή του γνωστού τραγουδιού της Janis Joplin, το οποίο έχει συμπεριληφθεί σε παγκόσμιες μουσικές συλλογές.

DSC09487_pp
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης