Game of Thrones: Το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου είναι «στον αέρα»

Game of Thrones: Το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου είναι «στον αέρα»

Προσοχή το άρθρο περιέχει spoilers για τον τελευταίο κύκλο της σειράς

got-danerys-klip
Με το πού τελείωσε το πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ, το HBO έδωσε στην κυκλοφορία το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου.

Διαρκεί μόλις 50 δευτερόλεπτα όμως περιέχει πολλές και συνταρακτικές εικόνες που εξελίσσουν την ιστορία.

Υπενθυμίζουμε πως το κείμενο από εδώ και κάτω περιέχει spoilers και καλό θα είναι όποιος θέλει να περιμένει να παρακολουθήσει πρώτα το πρώτο επεισόδιο, να μην συνεχίσει το διάβασμα.

Τι περιέχουν λοιπόν αυτά τα 50 δευτερόλεπτα που κάνουν την αναμονή για το δεύτερο επεισόδιο «βασανιστική» για τους φανατικούς του Γουέστερος; Την συνάντηση Τζέιμι Λάνιστερ - Ντενέρις Ταργκάριεν. Ο Βασιλοκτόνος, ο άντρας που σκότωσε τον πατέρα της Ντενέρις, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την κόρη του θύματός του. «Όταν ήμουν παιδί, ο αδερφός μου μου έλεγε μια ιστορία για να κοιμηθώ, την ιστορία για τον άντρα που δολοφόνησε τον πατέρα μας και όλα εκείνα που θα κάναμε εμείς στον άντρα εκείνο», λέει η Ντενέρις στον Τζέιμι.

Βλέπουμε επίσης την Άρια Σταρκ να ετοιμάζεται να διαγράψει ακόμα ένα όνομα από την περίφημη λίστα της, ενώ η Σάνσα Σταρκ συνεχίζει να έρχεται σε κόντρα με την καινούρια αγάπη του αδερφού της - με την οποία, αντίθετα με τον Τζον, δεν έχει καταλάβει ότι είναι συγγενείς.

Κλείσιμο
Όσο για τον Νάιτ Κινγκ που πλησιάζει συνεχώς το Γουίντερφελ, είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος Τζον Σνόου - Σερ Ντάβος: «Πόσο χρόνο έχουμε», ρωτάει ο Σνόυ και ο Σερ Ντάβος απαντά: «Πριν βγει ο ήλιος αύριο».

Game of Thrones | Season 8 Episode 2 | Preview (HBO)


Στην πρεμιέρα του όγδοου κύκλου είδαμε, μεταξύ πολλών άλλων, τον Τζον Σνόου να ανακαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα και ότι εκείνος είναι ο πραγματικός κληρονόμος του Σιδερένιου Θρόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης