Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για τα παιδιά της «Ελπίδας» στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για τα παιδιά της «Ελπίδας» στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε στο Ηρώδειο για τα παιδιά της «Ελπίδας» - Η πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σημαντικούς εκπροσώπους του πολιτικού, διπλωματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Σε ένα μεγάλο καράβι που ταξίδεψε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο μετέτρεψε το Ηρώδειο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που έδωσε συναυλία στο Ηρώδειο αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», χθες, Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου.

Η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, που έγινε δεκτός, με τη σύζυγό του, Σίσσυ Παυλοπούλου από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Παρόντες ήταν επίσης σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στη συναυλία με τίτλο «Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ», ερμήνευσε τραγούδια στα Κινέζικα, τα Σουαχίλι, τα Αρμένικα, τα Γαλλικά αλλά και τα Ισπανικά, τα Αγγλικά και τα Ιταλικά. Τα τραγούδια αυτά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τα έχει τραγουδήσει «τιμής ένεκεν» στις εμφανίσεις που έχει κάνει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.

Παράλληλα, ερμήνευσε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα τραγούδια «Ζήτα μου ό, τι θες», «Ο Άγγελος μου», «Θεός αν είναι», «Τα πιο ωραία λαϊκά» και «Το Χειροκρότημα» και πολλά ακόμα τραγούδια της τα οποία οι θεατές δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν μαζί της.

Μαγεμένο το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτά την μεγάλη καλλιτέχνιδα, η οποία επέστρεψε αρκετές φορές στην σκηνή για να πει ένα ακόμα τραγούδι πριν την ολοκλήρωση της συναυλίας.

«Η φωνή μου θα είναι πάντα κοντά σας»

Συγκινημένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, ενώ έκανε μία ξεχωριστή αναφορά στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. «Θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και να δώσω χρυσό μετάλλιο στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Για αυτό το εκπληκτικό έργο που επιτελεί εδώ και 28 χρόνια. Θέλω να ξέρετε ότι ως «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» η φωνή μου θα είναι πάντα κοντά σας. Σας ευχαριστούμε όλους που είστε σήμερα εδώ. Χωρίς εσάς, τα παιδιά αυτά δεν θα μπορούσαν να ονειρεύονται. Είναι μία σπουδαία βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά την συναυλία η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη και ευχαρίστησε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στα παρασκήνια, λέγοντας της: «Ήταν μία μοναδική συναυλία που αποδεικνύει την αγάπη σου για τα παιδιά μας. Από σήμερα, στην καρδιά όλων μας, δεν είσαι μόνο «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ», αλλά ο «Άγγελος μας»».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνόδευε μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών, ο τραγουδιστής Γιάννης Μαθές αλλά και η σπουδαία ορχήστρα ΜandolinARTE, σε ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη. 

Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Υπουργός Επικρατείας κύριος Αλέκος Φλαμπουράρης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Εύη, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά, με το σύζυγό της κύριο Ανδρέα Τσούνη, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Ιωάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κύριος Ευάγγελος Αποστολάκης, με την σύζυγό του Δέσποινα, ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης, με την σύζυγό του Αδαμαντία, η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναική» κυρία Μαρία Γιαννίρη, και ο κύριος Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης.

Σημαντικός αρωγός και συμπαραστάτης στην διοργάνωση της συναυλίας ήταν η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ».

Προκόπης Παυλόπουλος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Προκόπης Παυλόπουλος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
 Ανδρέας Τσούνης, Φώφη Γεννηματά, Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Ιωάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Σίσσυ Παυλοπούλου
Ανδρέας Τσούνης, Φώφη Γεννηματά, Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Ιωάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Σίσσυ Παυλοπούλου
Το κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο
Το κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο
 Αλέκος και Εύη Φλαμπουράρη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Αλέκος και Εύη Φλαμπουράρη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
 Γεώργιος Γεννηματάς, Ευάγγελος και Δέσποινα Αποστολάκη
Γεώργιος Γεννηματάς, Ευάγγελος και Δέσποινα Αποστολάκη
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης